Te huur :   Kantoorruimte

Amsterdamseweg 51D

3812 RP Amersfoort

Omschrijving

Algemeen

Langs de toegansweg richting het centrum van Amersfoort, de Amsterdamseweg, staat op nummer 51 een representatief kantoor waar 2.792 m² te huur is.
De verhuurbare ruimten zijn gelegen op de 1ste, 2de en 3de verdieping.

Locatie

Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren '60 tot en met '80 en is bruto circa 200 hectare groot. Grote bedrijven op de Isselt zijn onder meer Cirkel, Van der Kamp, Nefkens, Serva en Gamma.
Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort. 
Op de Isselt is een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen nagenoeg afgerond. Goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up to date uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en goede ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven.

Bereikbaarheid

De locatie op het bedrijfsterrein "De Isselt" is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Per auto zijn de rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het verkeersknooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg.

Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort en de regio via de Nijverheidsweg-Noord en Amsterdamseweg. Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de locatie.

Oppervlakte

Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 2.792 m².

Verdiepingen

1ste verdieping

Ca. 464

2de verdieping

Ca. 1.260

3de verdieping

Ca. 1.068

Totaal

Ca. 2.792

Deelverhuur is mogelijk in units vanaf 464 m².

Opleveringsniveau

De ruimte zal worden opgeleverd inclusief o.a.:
• representatieve entreepartij
• mechanische ventilatie
• centrale verwarming
• te openen ramen, dubbele beglazing
• toiletfaciliteiten
• zonwering

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 95,-- per m2/per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten

Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Parkeren

Huurprijs parkeren: € 350,- per parkeerplaats (niet overdekt), per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug