Te huur :   Winkel

Arnhemsestraat 12

3811LH Amersfoort

Omschrijving

Algemeen

Algemeen
Deze winkelruimte aan de Arnhemsestraat ligt in hartje van Amersfoort aan de aanlooproute van de hoofdwinkelstraat. De historische binnenstad van Amersfoort heeft veel te bieden. In een decor van grachten, oude muurhuizen, markten, pleinen en terrassen zijn verrassend veel winkels met een eigen gezicht. Arnhemsestraat 12, bij veel Amersfoorters bekend als voormalig boekhandel De Slegte, heeft een winkelfunctie met een oppervlakte van circa 500 m2. Het pand heeft drie verdiepingen, verdeeld over split-levels. De begane grond beslaat circa 150 m². 
De winkel heeft een front van circa 5 m1 en een grote brede trap die naar de verdiepingen leidt. Er is een lift tot aan de zolderverdieping. Laad-, en losmogelijkheden zijn er aan de achterkant van het pand. Parkeergelegenheid is er voldoende in de nabijgelegen parkeergarage 'Koestraat'

Locatie

Het centrum van Amersfoort is hét regionale koopcentrum van de regio Eemland. De binnenstad is goed toegankelijk door de Stadsring en biedt voldoende parkeergelegenheid. De historische binnenstad van Amersfoort kent een grote verscheidenheid aan winkels, horeca en (culturele) voorzieningen waar het gezellig een dagje recreëren is. Wekelijks zijn er twee warenmarkten, een vismarkt en een bloemenmarkt. Naast gelegen buren van dit pand zijn Livera, Van der Kam mode, Lazy Louis Jazz Café & Eethuys en Hema. Het voorzieningenniveau in de directe omgeving is hoog, restaurants, theater en bioscoop zijn aanwezig.

Bereikbaarheid

0 - 100 m naar de bushalte.
0 - 1 km naar centraal station Amersfoort;
2 - 3 km naar de 28;
3 - 4 km naar de A1.

Oppervlakte

Te huur is circa 500 m².

Opleveringsniveau

Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat inclusief keuken, lift en toilet.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 49.750,-- per jaar.

Servicekosten

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

Parkeren

In de directe omgeving zijn (betaalde) parkeermogelijkheden en in de Koestraat is een parkeergarage.

BTW

Er kan vrij van BTW worden verhuurd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2008, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug