Te huur :   Winkel

Brouwerij 6

3831 ND Leusden

Omschrijving

Algemeen

Deze winkel aan de Brouwerij 6 maakt deel uit van het winkelhart van Leusden,  de Hamershof. Hoogwaardig winkelhart met een eigen “identiteit”. Boven de winkels bevindt zich een woon- appartementencomplex.
De huurders zijn gevarieerd; van landelijke ketens tot (kleine) plaatselijke spelers met een zeer actieve vereniging. Brouwerij 6 ligt op een uitstekende locatie in dit gezellige winkelhart. De winkel is voorzien van een breed front van circa 7.00 meter en heeft een oppervlakte van 72 m².  Tevens beschikt de ruimte over een magazijn, een keuken  en toilet.
Het pand is in 1996 gebouwd en vormt samen met de naastgelegen ruimtes een aantrekkelijke overdekte winkelstrip.

Locatie

Het dorp Leusden, met ruim 30.000 inwoners, ligt onder de rook van Amersfoort. Veel bedrijven hebben Leusden al ontdekt en het aantal bedrijven dat zich in Leusden vestigt neemt nog steeds toe. 
In het gezellige winkelcentrum de Hamershof te Leusden staat dit  representatieve winkelpand. Winkelcentrum Hamershof met ca. 90 winkels ligt in Leusden en is één van de plezierigste winkelcentra in de regio.

Bereikbaarheid

De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
200 m tot de bus; 
5-6 km tot station Hoevelaken; 
3-4 km tot de A28; 
8-9 km tot de A1.

Oppervlakte

Te huur is ca. 72 m².

Opleveringsniveau

Uitgangspunt is casco oplevering, inclusief pantry en toilet.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt €12.900,-- per jaar, exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. water en elektra.

Parkeren

Rond het winkelcentrum “Hamershof” is altijd gratis parkeergelegenheid te vinden op de openbare weg of in de parkeergarages.

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug