Chromiumweg 103, 3812 NL Amersfoort

Oppervlakte

1.000 m²

Koopsom

€ 235.000,-- k.k. exclusief BTW

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen.

  • Stuur mij een brochure
  • Plan een bezichtiging
  • Stel een vraag
  • Bel mij

Algemeen

Aan de Chromiumweg te Amersfoort is voor u beschikbaar een perceel grond ter grootte van circa 1.000 m². Het perceel is zichtbaar vanaf de doorgaande weg Radiumweg/N199 welke de hoofdverbinding is van Amersfoort richting de A1.
U kunt hier uw eigen bedrijfslocatie op maat bouwen.

Locatie

Het perceel bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie op het industrieterrein Isselt te Amersfoort.
Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. De Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein werd ontwikkeld in de jaren '60 tot en met '80 en is bruto circa 200 hectare groot.

Op de Isselt heeft een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen plaatsgevonden. Ook zijn in de afgelopen jaren meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. De Isselt gelegen aan de Amsterdamseweg tegen het stadscentrum aan is prima ontsloten naar de snelwegen A1 en A28.

Bereikbaarheid

Per auto zijn het centrum van Amersfoort en de Rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort en de regio via de Nijverheidsweg-Noord en Amsterdamseweg.

Met het openbaar vervoer is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de locatie.
50 – 100 m tot de bus;
0 – 1 km tot centrum Amersfoort;
0 - 1 km tot Station Amersfoort;
2 – 3 km tot de A28;
2 – 3 km tot de A1.

Opleveringsniveau

Het terrein zal in de huidige staat worden opgeleverd.

Oppervlakte

De totale oppervlakte bedraagt circa 1.000 m²

Kadastraal

Gemeente Amersfoort, Sectie D, Nummer 8125 (gedeeltelijk). Nog te splitsen.

Zekerheidsstelling

Bankgarantie of waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij de notaris.

Aanvaarding

In goed overleg zal met verkoper en koper de eigendomsoverdracht en de datum daartoe worden bepaald. De koper wordt in de gelegenheid gesteld de notaris aan te wijzen.