Te huur :   Kantoorruimte

Chromiumweg 7

3812 NL Amersfoort

Omschrijving

Algemeen

Dit multifunctionele bedrijfspand aan de Chromiumweg 7 te Amersfoort is gelegen op bedrijventerrein Isselt. Op dit moment is de bedrijfsruimte verhuurd en is er op de eerste verdieping nog kantoor beschikbaar: ca 600m2 te huur vanaf ca 100 m².

Locatie

Het pand bevindt zich op de hoek Chromiumweg/Natriumweg, vlakbij de Amsterdamseweg en de Nijverheidsweg-Noord.

Algemene informatie Isselt
Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort. Het biedt huisvesting aan een breed scala van bedrijfsactiviteiten. Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren '60 tot en met '80 is bruto circa 200 hectare groot. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft. In 2009 vond groot onderhoud plaats aan de Neonweg, Argonweg, Uraniumweg, Magnesiumweg en de Kaliumweg.

Bereikbaarheid

Per auto zijn de rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort.
Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de locatie.

4 – 5 km tot de A28;
4 – 5 km tot de A1;
2 – 3 km tot station Amersfoort;
40 – 50 m tot de bus;
1 – 2 km tot centrum Amersfoort.

 

Oppervlakte

De totale oppervlakte bedraagt circa 600 m², te huur vanaf ca 100 m².

Opleveringsniveau

De ruimtes worden in huidige staat opgeleverd, onder andere voorzien van:

 

-Airco units;
-Entree met natuurstenen vloer;
-Scheidingswanden;
-Vloerbedekking;
-Systeemplafond;
-Toiletten.

 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 50,-- per m2 /per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten

Nader overeen te komen.

Parkeren

Bij het pand is er voldoende gratis parkeergelegenheid, zowel op eigen terrein als op de openbare weg.

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90 % criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug