Chromiumweg 75, 3812 NL Amersfoort

Oppervlakte

De totale bebouwde oppervlakte bedraagt circa 175 m².

Parkeerplaatsen

2

Koopsom

€ 160.000,-- k.k.

Aanvaarding

In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen.

  • Stuur mij een brochure
  • Plan een bezichtiging
  • Stel een vraag
  • Bel mij

Algemeen

In dit bedrijvige stukje Chromiumweg is no. 75 voor koop beschikbaar. Omgeven door het actieve en succesvolle bedrijventerrein Isselt, is hier sprake van de ideale huisvesting voor uw bedrijf. Het object beschikt over een overheaddeur. Het terrein is rondom afgescheiden met een afsluitbaar hekwerk. Het gebied wordt gekenmerkt door een grote diversiteit van branches. Het industrieterrein is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer en is daardoor een populaire vestigingslocatie voor bedrijven.

Locatie

Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren '60 tot en met '80 en is bruto circa 200 hectare groot. Grote bedrijven op de Isselt zijn onder meer Cirkel, Van der Kamp, Nefkens, Serva en Gamma.
Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort.
Op de Isselt is een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen nagenoeg afgerond. Goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up to date uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en goede ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven.

Bereikbaarheid

50 – 100 m tot de bus;
1 – 2 km tot de A28;
1 – 2 km tot centrum Amersfoort;
1 – 2 km tot Station Amersfoort;
2 – 3 km tot de A1.

De locatie is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Per auto zijn de A1 en A28, met een directe aansluiting op knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg.
Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort. Per bus is het NS-station van Amersfoort binnen 10 minuten bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de locatie.

Opleveringsniveau

Uitgangspunt is casco oplevering, inclusief pantry en toilet.

Vloeroppervlak

De vloeroppervlakte is ca. 175 m2, waarvan 25 m2 kantoorruimte. Tevens heeft het object een vliering van ca. 25 m2 ten behoeve van het stallen van materialen.

Koopprijs

De koopprijs is vanaf € 160.000,-- k.k.

Parkeren

Bij het pand behoren 2 parkeerplaasten waar per etmaal 18 uur geparkeerd mag worden.

Bouwjaar

1996

Kadastraal

Amersfoort D 8424 A9
Ontstaan uit:
Amersfoort D 7360
Amersfoort D 7359
Vereniging van Eigenaren: Vereniging van Eigenaren Chromiumweg
Perceelgrootte: 175m2

Huursituatie

Het object is verhuurd tot en met 16 augustus 2019 aan Simpel Express V.O.F.
Verlenging: telkens 1 jaar
Opzegtermijn: zes maanden.

Zekerheidsstelling

Bankgarantie of waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding

In overleg.