Te huur :   Kantoorruimte

Databankweg 20-22

3821 AL Amersfoort

Omschrijving

Algemeen

Villa-A1 is een kantoorgebouw gelegen aan de Databankweg 20-22 te Amersfoort bestaat uit een combinatie van hoog- en laagbouw. Het biedt uw werknemers een hoogwaardige bedrijfsomgeving met verrassend veel ruimte. De hoogbouw bestaat uit uit zes bouwlagen met in totaal circa 3.472 m² kantoorruimte. Het gebouw is onder architectuur ontwikkeld en bevat een hoogwaardige uitstraling. Dankzij de gunstige stramienmaat van het gebouw zijn de verschillende kantoorruimten flexibel in te delen. Door deze hoge mate van flexibiliteit kunt u een optimaal werkklimaat realiseren. In Villa-A1 zijn reeds Fashionlinq en Confed gehuisvest. Beschikbaar voor verhuur is ca. 685 m² op de 3e en ca 697 m2 op de 4e verdieping.

Locatie

De kantoorruimte is gelegen op bedrijvenpark ‘De Hoef’ te Amersfoort. ‘De Hoef’ ligt direct aan het knooppunt Hoevelaken (A1/A28) en is daarmee uitstekend bereikbaar. Via afslag 13 Amersfoort-Noord bent u binnen enkele minuten op uw bestemming. Op het bedrijventerrein zijn internationale en nationale bedrijven gevestigd zoals C1000, Fashion Linq, Tokyo Ohka Kogyo Europe BV, Johnson&Johnson, DHL, Vereniging Eigen Huis, Sligro en Staples.

Bereikbaarheid

De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.

Auto
Bedrijvenpark ‘De Hoef’ wordt ontsloten door de Rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-
Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Via afslag 13 Amersfoort Noord (A1) of
afslag 8 Amersfoort (A28) is de Databankweg binnen enkele minuten rijden uitstekend bereikbaar.

Openbaar vervoer 
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is zeer goed. Station Schothorst ligt op enkele minuten lopen van het pand en vormt een directe verbinding met CS Amersfoort. NS Station Amersfoort geldt als een belangrijk openbaar vervoersknooppunt met verbindingen naar Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Schiphol en Zwolle. Tevens bent u met de bus binnen 15 minuten op NS Station Amersfoort

 

Oppervlakte

De oppervlakte conform NEN 2580. Beschikbaar voor verhuur is 2.067 m². Deelverhuur is mogelijk vanaf 300 m²

Verdieping

Metrage (in m² v.v.o.)

Status

2e verdieping

Ca. 685

beschikbaar

3e verdieping

Ca. 685

beschikbaar

4e verdieping

Ca. 697

beschikbaar

Totaal

Ca. 2.067

beschikbaar

Opleveringsniveau

In de huidige staat met onder andere:

 

- Liften;
- Centrale verwarming;
- Mechanische ventilatie met topkoeling;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Kabelgoten;
- Scheidingswanden;
- Representatieve entree (gezamelijk);
- Bedrijfsrestaurant (gezamenlijk).

 

Huurprijs

Huurprijs: € 120,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
Parkeren: € 350,00 per parkeerplaats per jaar vermeerderen met BTW.
Servicekosten: € 35,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Parkeren

Bij de kantoorruimte behoren circa 25 parkeerplaatsen op de bij het complex behorende parkeerterrein. Dit resulteert in een parkeernorm van circa 1:50, wat een uitstekende verhouding te noemen is. Op het terrein is een fietsenstalling aanwezig.

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90 % criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug