Wieken Vinkenhoef: De Stuwdam 33-35, 3815 KM Amersfoort

Oppervlakte

circa 400m²

Parkeerplaatsen

5

Huurprijs

€ 38.000,-- per jaar exclusief BTW

Service Kosten

€ 30,-- per m2 / per jaar exclusief BTW

Aanvaarding

in overleg

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen.

  • Stuur mij een brochure
  • Plan een bezichtiging
  • Stel een vraag
  • Bel mij

Algemeen

Op bedrijventerrein Wieken Vinkenhoef, vlakbij de doorgaande weg tussen Amersfoort en Hoevelaken, ligt dit zeer representatieve kantoorgebouw. De kantoorruimte beschikt over een eigen entree, goede uitstraling en uitstekende bereikbaarheid. De luxe uitstraling en de creatieve indeling geven dit object tal van mogelijkheden.

Locatie

Het pand is gelegen op het representatieve bedrijventerrein Wieken Vinkenhoef te Amersfoort. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. Wie in de pauze of na werktijd even lekker buiten wil zijn, een rondje wil wandelen of een stukje wil fietsen, hoeft alleen maar de Hogeweg over te steken.
Voor het gebied De Wieken-Vinkenhoef is in 2002 een bestemmingsplan vastgesteld dat de bouw en ontwikkeling van een bedrijventerrein en een natuurontwikkelingsgebied mogelijk maakte. De feitelijke bouw van het bedrijventerrein is gestart in 2004 en de eerste oplevering was in 2005; Besseling Vervoert. Op dit moment zijn er op het bedrijventerrein Wieken-Vinkenhoef ca. 90 bedrijven gevestigd.

Bereikbaarheid

De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
200 m tot de bus;
0-1 km tot de A1.
0-1 km tot de A28;
2-3 km tot stadscentrum Amersfoort;
4-5 km tot station Amersfoort.

Vloeroppervlak

De totale oppervlakte bedraagt circa 400 m² op de eerste verdieping.

Opleveringsniveau

Het object is voorzien van hoogwaardige materialen en onder andere voorzien van;
 Pantry;
 Toiletten;
 Bar;
 Kantoortuin;
 Systeemplafond;
 Cv-installatie;
 Alarminstallatie;
 Airco’s;
 Tl-verlichting;
 Wandcontactdozen.

Extra aanpassingen op verzoek van huurder zijn in overleg mogelijk.

Huurprijs

De huurprijs voor het kantoor bedraagt vanaf € 38.000,-- per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten

Huurder is direct contractant van de openbare nutsbedrijven.
Servicekosten € 30,-- per m2 per jaar.

Parkeren

Het pand beschikt over 5 eigen parkeerplaatsen, op het terrein zijn voldoende algemene (bezoekers) plaatsen beschikbaar.

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen

De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn

In overleg.

Opzegtermijn

Opzegging van de huurovereenkomst geschiedt schriftelijk. De opzeggingstermijn bedraagt 12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding

In overleg.