Te huur :   Multifunctionele ruimte

De Wel 7

3871 MT Hoevelaken

Omschrijving

Algemeen

Aan de Wel 7 vindt u dit moderne kantoor-, bedrijfscomplex. Het kantoordeel bestaat uit 3 bouwlagen. De begane grond en de 1ste verdieping hebben een pantry. Alle verdiepingen zijn voorzien van toiletten. De 3de verdieping heeft ook nog een gezellig dakterras. Door het gebruik van glazen wanden ontstaat er een fijne sfeer die toch een ieder de gepaste privacy biedt.
Aangrenzend bevinden zich aan de achterzijde van het kantoor, 2 bedrijfshallen (voorzien van zonnepanelen). De mogelijkheden in dit complete complex zijn legio. De achterzijde van het hallencomplex grenst aan de A1. Ziet u uw bedrijfsnaam al op de gevel staan?!

Locatie

Het object is gelegen aan de rand van Hoevelaken op bedrijventerrein Horstbeek. Knooppunt Hoevelaken (A28 en A1) ligt op twee autominuten en ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein goed bereikbaar. Treinstation Hoevelaken ligt op 5 minuten loopafstand.

Bereikbaarheid

2 – 3 km tot de A28;
2 – 3 km tot de A1; 
1 – 2 km tot centrum Hoevelaken;
1 km tot Station Hoevelaken.

Oppervlakte

Te huur is circa 2.622 m², als volgt verdeeld:

 

Verdieping

Type

Grootte

beschikbaarheid

- begane grond

Kantoor

324 m²

beschikbaar

- begane grond

Bedrijfsruimte 1

836 m²

beschikbaar

- begane grond

Bedrijfsruimte 2

874 m²

beschikbaar

- entresol / kantoor

Bedrijfsruimte 2

142 m²

beschikbaar

- 1ste verdieping

Kantoor

312 m²

beschikbaar

- 2e verdieping

Kantoor

134 m²

beschikbaar

 

Totaal

 

 

2.622 m²

 

 

 

Ingemeten conform NEN 2580.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 210.000,-- per jaar, exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra. Voordeel van de opgewekte stroom via de zonnepanelen is voor huurder, huurder betaalt een kleine vergoeding aan verhuurder voor de gedane investering. 

Parkeren

Er bevinden zich 20 parkeerplaatsen op eigen terrein en nog ruim voldoende in de omgeving op de openbare weg. 

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:238a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015 met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug