bedrijvenpark Vathorst: Euroweg 20, 3825 HD Amersfoort

Oppervlakte

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt 6.209,90 m². Deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 1.400 m² kantoorruimte.

bedrijfsruimte begane grond 2.243 m²
bedrijfsruimte 1e verdieping 526 m²
kantoorruimte 1e verdieping 312 m²
kantoorruimte 2e verdieping 1.402 m²
kantoorruimte 3e verdieping 1.352 m²
kantoorruimte 4e verdieping 376 m²

Parkeerplaatsen

99

Huurprijs

Kantoorruimte: € 130,--  Bedrijfsruimte: € 70,--  Parkeerplaatsen: € 500,-- per plaats per m2 / per jaar exclusief BTW

Aanvaarding

in overleg

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen.

  • Stuur mij een brochure
  • Plan een bezichtiging
  • Stel een vraag
  • Bel mij

Algemeen

Het moderne kantoor-/ bedrijfsgebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de A1 op bedrijvenpark Vathorst. Met afslag 13 pal voor de deur is het gebouw uitstekend te bereiken. Door de snelweglocatie biedt het gebouw goede mogelijkheden voor reclame c.q. signing. De kantoorruimte betreft een hoogwaardig turn-key opleveringsniveau met een volledig ingericht bedrijfsrestaurant en dakterras. Met grote vloeroppervlaktes en ruime parkeermogelijkheden voldoet het gebouw aan de eisen van de moderne kantoorgebruiker. De bedrijfsruimte beschikt over een hoogwaardig beveiligingsinstallatie en is onder andere voorzien van camerasysteem en smokecloack. Door middel van 5 elektrisch bedienbare overheaddeuren, waarvan 2 voorzien van loadingdock, is de bedrijfsruimte goed toegankelijk.Parkeren is mogelijk op maaiveld en op het parkeerdek (99 parkeerplaatsen op eigen terrein). Gezien zijn indeling is het object voor vele doeleinden geschikt.

Locatie

Bedrijvenpark Vathorst is de enige echte A1 locatie van Nederland! Voor dit bedrijvenpark, van ongeveer 45 hectare groot, is een bijzonder en doordacht concept uitgewerkt. Het vormt op die manier -mede door zijn directe ligging langs de A1- het visitekaartje van Amersfoort. De werkomgeving heeft een verzorgd en uitnodigend karakter. Hier voel je je welkom! Voor het gebied is een bijzonder en doordacht ruimtelijk concept uitgewerkt, dat een hoogwaardige, samenhangende en parkachtige uitstraling heeft. Zo ontstaat een overzichtelijk, samenhangend en flexibel bedrijventerrein, waar zowel huidige als toekomstige generatie bedrijven optimaal kunnen functioneren. Spraakmakende bedrijven op het gebied van Perifere detailhandel als Ikea, Prenatal en Kees Smit hebben zich op Vathorst gevestigd. Net als The Phonehouse en andere ondernemingen die zich bezig houden met research & development, lichte industrie, dienstverlenende bedrijven, groothandel of kleinschalige distributie. Ook in de spraakmakende geluidswal zijn bedrijven gevestigd. Dit bespaart ruimte, waardoor er meer groen mogelijk is. Om als bedrijvenpark goed te kunnen inspelen op de omgeving, is het terrein verdeeld in vier plandelen met een eigen ruimtelijke structuur: Langs de Boulevard, De Eilanden, De Geluidswal, De Accenten. Bedrijvenpark Vathorst ligt in de oksel van het knooppunt Hoevelaken. Deels langs de A1 en deels langs de A28. Het bedrijventerrein heeft een directe aansluiting op de A1 bij afslag 13 Amersfoort-Noord. Een aantrekkelijke locatie voor ondernemers om zich te vestigen. Dit pand is gelegen aan de Euroweg. De Euroweg is de doorgaande weg richting IKEA.

Bereikbaarheid

Vathorst ligt centraal in Nederland en is zeer goed bereikbaar. Het bedrijvenpark ligt bij de kruising A28 en de A1 (Hoevelaken).
500 m tot de bus;
2-3 km tot station Amersfoort Vathorst;
4-5 km tot de A28;
1 km tot de A1.

Opleveringsniveau

Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat derhalve inclusief o.a.:

Kantoorruimte:
 huidige systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
 sanitaire voorzieningen;
 luchtbehandelingssysteem voorzien van uitgebreide topkoeling met fancoil-units;
 kabelgoten voorzien van elektra, data- en telefoonbekabeling, UTP CAT5;
 glasvezelaansluiting;
 huidige scheidingswanden;
 entree met receptie;
 pantry per verdieping;
 lift;
 bedrijfsrestaurant met dakterras;
 huidige vloerbedekking.

Bedrijfsruimte:
 5 elektrisch bedienbare overheaddeuren (van circa 2.70 m breed en 3.10 m hoog) waarvan 2 voorzien
 van ramp en 2 voorzien van loadingdock;
 2 loadingdocks;
 vrije hoogte op de begane grond van circa 8 m en op de 1 verdieping van circa 3,7 m;
 vloerbelasting: kantoorruimte 400 kg en magazijn 1.600 kg;
 2 goederenliften;
 3 compartimenten met brandwerende deuren;
 heaters;
 krachtstroom;
 hoogwaardig beveiligingssysteem door middel van camerasysteem en smokecloack;
 toiletten;
 douche;
 pantry;
 verlichting.

Vloeroppervlak

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt 6.210 m². Deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 1.400 m² kantoorruimte.

bedrijfsruimte begane grond 2.243 m²
bedrijfsruimte 1e verdieping 526 m²
kantoorruimte 1e verdieping 312 m²
kantoorruimte 2e verdieping 1.402 m²
kantoorruimte 3e verdieping 1.352 m²
kantoorruimte 4e verdieping 376 m²

Parkeren

99 parkeerplaatsen op eigen terrein:
Parkeren op maaiveld (42 stuks) en op het parkeerdek (57 stuks) mogelijk.

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90 % criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Aanvaarding

In overleg.