Te huur :  

Fokkerstraat 17

3833 LD Leusden

Omschrijving

Algemeen

Vrijstaand markant kantoorgebouw met parkeren op eigen terrein achter het gebouw. Het object bestaat uit 4 bouwlagen, welke bestaan uit kantoortuinen, vergaderzalen en kantoorkamers. Op de begane grond bevindt zich de receptiebalie en ontvangst, een groot (rol)archief en voorraadruimte. Via de trap of de lift zijn de verdiepingen bereikbaar.
De verdiepingen zijn voorzien van eigen toiletten. Er zijn diverse pantry’s en op de 2e verdieping bevindt zich een bedrijfskantine. In de buurt is het mogelijk om te wandelen en er zijn lunchgelegenheden binnen handbereik.

Locatie

Het object is gelegen aan de Fokkerstraat nabij de randweg. Via deze randweg is de A28 (Utrecht - Zwolle) rechtstreeks en goed bereikbaar. Binnen 5 autominuten ligt het knooppunt Hoevelaken waardoor ook de A1 (Amsterdam - Amersfoort) makkelijk bereikbaar is. Amsterdam is in circa 35 minuten en Utrecht in circa 20 minuten bereikbaar. Met het openbaar vervoer kan het object bereikt worden door middel van de buslijnen 77, 78 en 79 welke een directe verbinding hebben naar het NS station Amersfoort. De infrastructuur met betrekking tot het openbaar vervoer rond Leusden zal in de nabije toekomst nog verder worden geoptimaliseerd.
Schitterend gelegen met mooi uitzicht over natuur en waterwingebied, nabij v/d Valk Hotel Leusden, AFAS, Intergamma, Sport Business Center, Achmea, Zilveren Kruis, CBR.

Bereikbaarheid

50 – 100 m tot de bus; 
1  km tot de A28;
3 – 4 km tot centrum Amersfoort;
5 - 6 km tot Station Amersfoort; 
4 km tot de A1. 

Oppervlakte

Te huur is ca. 1.587 m² als volgt verdeeld:

Verdieping

Metrage (in m² v.v.o.)

Status

begane grond

Ca. 377

beschikbaar

1e verdieping

Ca. 524

beschikbaar

2e verdieping

Ca. 530

beschikbaar

3e verdieping

Ca. 156

beschikbaar

*niet ingemeten conform NEN 2580

Opleveringsniveau

Uitgangspunt is oplevering in huidige staat, o.a. voorzien van:
•    Pantry’s op de 2e en 3e verdieping;
•    Bedrijfskantine op de 2e verdieping;
•    Toiletten;
•    Invalidetoilet op de begane grond;
•    Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
•    Systeemwanden;
•    Vloerbedekking;
•    Databekabeling;
•    Alarminstallatie (camera);
•    Brandmeldinstallatie;
•    Liftinstallatie.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 100,-- per m2/jaar, exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten

Voorschot servicekosten: €30,00 per m2/jaar. Deze kosten zullen zijn opgebouwd uit o.a. de volgende onderdelen:
-    Gas verbruik en vastrecht;
-    Water verbruik en vastrecht;
-    Elektra verbruik en vastrecht;
Uitbreiding van het servicepakket i.o.

Een en ander op basis van voorschot en nacalculatie.

Parkeren

Er zijn 22 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Huurprijs is € 350,- per parkeerplaats per jaar. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg. 

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:238a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015 met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvullende informatie

Bouwjaar : 1998

Kadastrale gegevens : Leusden I 869 Groot: 1.460 m2

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug