Te huur :   Kantoorruimte

Hefbrugweg 61

1332AM Almere

Omschrijving

Algemeen

Aan de Hefbrugweg 61 is in “Gebouw 5” (bouwjaar 1994) nog 1.480 m2 kantoorruimte en opslagruimte voor huur beschikbaar. Het kantoor is gebouwd onder architectuur gebouwd en biedt door het gebruik van veel glas, ruime en lichte werkplekken op. 

Locatie

De Vaart is een grootschalige industrieel terrein aan de noordkant van Almere Buiten, langs de Buitenring, tussen de natuurgebieden en kassencomplex. Het betreft het eerste bedrijventerrein en industrieterrein van Almere en is in de beginjaren voornamelijk gebouwd als opvanglocatie voor bedrijven uit de Amsterdam Area en veelal gericht op de Japanse bedrijven. Er bevinden zich hier productiebedrijven in de milieucategorie 3 en 4, zoals productiebedrijven vooral in materieel, zoals vorkheftrucks en heimachines, maar ook voedingsmiddelen en chemische producten. Op het terrein is breedband internet via glasvezel aanwezig alsmede een benzineverkooppunt. Voor de overige voorzieningen liggen stadsdeelcentrum Almere Buiten en Doe Mere op redelijke afstand. 

Bereikbaarheid

50 – 100 m tot de bus; 
1 – 2 km tot de A6;
1 – 2 km tot centrum Almere;
1 – 2 km tot Station Almere; 
2 – 3 km tot de A1. 

Oppervlakte

Te huur is ca. 1.480 m², als volgt over de verdiepingen verdeeld:

Verdieping

Metrage (in m² v.v.o.)

Status

begane grond

Ca. 400

beschikbaar

1e verdieping

Ca. 540

beschikbaar

2e verdieping

Ca. 540

Beschikbaar

Totaal

Ca. 1.480

 

Opleveringsniveau

Uitgangspunt is casco oplevering, inclusief pantry en toilet.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 90,-- per m2/jaar, exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten

Servicekosten worden nader bepaald. Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de omgeving op de openbare weg. 

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:238a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015 met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug