Te huur :   Kantoorruimte

Hefbrugweg 61 1332 AM ALMERE

Omschrijving

ALGEMEEN
Aan de Hefbrugweg 61 is in “Gebouw 5” (bouwjaar 1994) circa 2.000 m² opslagruimte en circa 1.080 m² kantoorruimte voor huur beschikbaar. Het kantoor is gebouwd onder architectuur gebouwd en biedt door het gebruik van veel glas, ruime en lichte werkplekken op.

LOCATIE
De Vaart is een grootschalige industrieel terrein aan de noordkant van Almere Buiten, langs de Buitenring, tussen de natuurgebieden en kassencomplex. Het betreft het eerste bedrijventerrein en industrieterrein van Almere en is in de beginjaren voornamelijk gebouwd als opvanglocatie voor bedrijven uit de Amsterdam Area en veelal gericht op de Japanse bedrijven. Er bevinden zich hier productiebedrijven in de milieucategorie 3 en 4, zoals productiebedrijven vooral in materieel, zoals vorkheftrucks en heimachines, maar ook voedingsmiddelen en chemische producten. Op het terrein is breedband internet via glasvezel aanwezig alsmede een benzineverkooppunt. Voor de overige voorzieningen liggen stadsdeelcentrum Almere Buiten en Doe Mere op redelijke afstand.

BEREIKBAARHEID
50 – 100 m tot de bus;
1 – 2 km tot de A6;
1 – 2 km tot centrum Almere;
1 – 2 km tot Station Almere;
2 – 3 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 3.080 m², als volgt over de verdiepingen verdeeld:

Verdieping Metrage (in m² v.v.o.) Status
Hal Ca. 2.000 Beschikbaar
Begane grond Ca. 400 Verhuurd
1e verdieping Ca. 540 Verhuurd
2e verdieping Ca. 540 Beschikbaar
3e verdieping Ca. 540 Beschikbaar
Totaal Ca. 4.020


HUURPRIJS
De huurprijs voor de hal bedraagt € 50,-- per m² per jaar, exclusief servicekosten en btw.
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 90,-- per m² per jaar, exclusief servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten worden nader bepaald.

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERNIVEAU
Uitgangspunt is casco oplevering, inclusief pantry en toilet.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BESTEMMING
Kantoorruimte.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug