Te huur :   Kantoorruimte

Kerklaan 22 3828 EB HOOGLAND

Omschrijving

ALGEMEEN
De St. Martinuskerk in Hoogland is een kerkelijk en maatschappelijk centrum nabij Amersfoort-Noord. De oorspronkelijke kerk en pastorie zijn rond 1880 gebouwd. Na de Tweede Wereldoorlog is de kerk herbouwd. Het kerkgebouw bevat neogotische stijlelementen en heeft een prachtige akoestiek.
In de Pastorie vinden veel bijeenkomsten plaats voor en uit de hele parochie maar ook het Centraal Secretariaat van de parochie is hier te vinden. De voor huur beschikbare kantoorruimte bevindt zich in deze Pastorie. Een sfeervolle kantoorkamer met grote raampartijen op de 1e verdieping van dit markante gebouw. Naast de eigen ruimte biedt de Pastorie gelegenheid van diverse vergaderruimten gebruik te maken. De Pastorie wordt omgeven door een schitterende tuinpartij die het een heerlijke, rustige werkplek maakt. Huurder kan gebruik maken van de faciliteiten die de Pastorie biedt, zoals gebruik van diverse vergaderruimten (koffie, thee, broodjes e.d. op afroep verkrijgbaar), rolstoellift en invalidentoilet.

LOCATIE
De locatie bevindt zich in Hoogland in een landelijke setting. Hoogland is een dorp in de gemeente Amersfoort, in de Nederlandse provincie Utrecht. Het was tot 1974 een zelfstandige gemeente. Het dorp ligt aan de noordwestkant vast aan Amersfoort en telde in 2018 10.380 inwoners. In de Kerklaan is plaats voor bedrijvigheid. Hier bevinden zich onder andere Fysio Centrum Hoogland, M2 Vloeren, Keizer KijkopKleur, e.a.

BEREIKBAARHEID
50 m tot de bus;
1 – 2 km tot de A28;
2 – 3 km tot centrum Amersfoort;
4 km tot Station Amersfoort;
2 – 3 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is één kantoorkamer van circa 35 m² inclusief toebedeling algemene ruimten.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 500,-- per maand, inclusief servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Inbegrepen in de huurprijs.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat, inclusief gebruik van pantry, toilet.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en op de openbare weg. Tevens is er een overdekte fietsenstalling.

BTW
btw niet van toepassing.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.
Afwijkende termijnen in overleg.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug