Te huur / Te koop :   Kantoorruimte

Plantageweg 1

3833 AW Leusden

Omschrijving

Algemeen

Aan de rand van het groene Leusden verrijst het nieuwe kantoren- en bedrijvenpark De Plantage. Leusden is door de centrale ligging in Nederland een aantrekkelijke vestigings- plaats. De opzet van De Plantage kenmerkt zich door een eigen karakter en visie. De Plantage is hierdoor een toplocatie die zowel sociale als zakelijke meerwaarde biedt. Een prettige werkomgeving, waar de gebruikers waardevolle contacten met elkaar kunnen opbouwen. Een geschikte plek vlakbij de Randstad, om goed te ondernemen.

De vijf kantoren ontworpen door Palazzo Architecten, markeren de entree van De Plantage. De kantoren hebben ieder een eigen unieke uitstraling, maar zijn duidelijk familie van elkaar. De gekozen natuurlijke basismaterialen zijn baksteen, glas en hout.

Ze vormen daarmee een goede harmonie met elkaar en de park- achtige omgeving. De grote gevelopeningen zorgen voor veel daglicht in het kantoor en een directe relatie met buiten.

Het casco-ontwerp van de kantoren is zo bedacht dat er veel vrijheid ontstaat voor de indeling. De entree en de kern met voorzieningen als een lift, trap en toilet zijn vaste onderdelen. Rondom deze kern is het mogelijk zowel complete kantoor- tuinen te realiseren, als afzonderlijke ruimtes. Palazzo Architecten denkt graag met u mee in het nader indelen van de ruimtes en met een interieurontwerp passend bij uw bedrijf.

 

Waarom een kantoor op de Plantage?

-   Uniek ontwerp per kantoorgebouw;

-   Moderne representatieve uitstraling;

-   Energiezuinige en duurzame huisvesting;

-   Hoogwaardig materiaalgebruik;

-   Toekomstbestendige belegging;

-   Rendabele investering;

-   Privé parkeerterrein;

-   Flexibel in te delen;

-   Inrichting en interieur naar wens.

 

Zelfstandig, met kwaliteit en smaak en een eigen gezicht. U werkt als ondernemer op uw manier en zo wilt u ook gehuisvest zijn. Een gezicht dat past bij de schaalgrootte van uw onderneming met een scherpe blik op de kosten, nu en in de toekomst. De hoogwaardige uitstraling op De Plantage wordt bewaakt door een beeldkwaliteitsplan en parkmanagement.

Locatie

Het kantoren- en bedrijventerrein De Plantage bestaat uit een ruim opgezette kantorenstrook op een zichtlocatie direct aan de Groene Zoom, de ringweg rondom Leusden. Het groene en open karakter van De Plantage wordt op het binnen- terrein doorgezet met vrijstaande bedrijfsgebouwen.

De Plantage geeft volop flexibiliteit binnen een zakelijke en moderne sfeer in het hart van het land. Een grote groep ontvangen? Zin in een lekkere lunch? Het Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort met alle beno- digde zakelijke voorzieningen ligt

op loopafstand van De Plantage. Voor ontspanning en gezond sporten kunt u terecht bij het sportcentrum direct gelegen naast De Plantage.

Bereikbaarheid

De kantoren van De Plantage zijn verrassend goed bereikbaar door de centrale ligging in Nederland tussen Amersfoort en Utrecht op slechts enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A28. Gelegen op een goede locatie in het zicht aan de doorgaande weg Groene Zoom bent u binnen 15 minuten in Utrecht en binnen 40 minuten in Amsterdam. De Plantage is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij een

directe busverbinding met station Amersfoort. Hiermee bent u verzekerd van een goede bereikbaarheid en ontsluiting. Door de ruime opzet van De Plantage heeft u direct bij uw kantoor voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Oppervlakte

Kantoor 1: NOORDSPRONG

Op de kop van De Plantage springt kantoor 1 direct in het oog. Komend via het noorden - vanaf de snelweg op de A28 - valt dit kantoor met het moderne en toch speelse ontwerp direct op. De sprong in de gevel geeft op de verdiepingen extra ruimte. Met de grote panoramische vensters ontstaat een bijzondere plek om te werken en ondernemen.

 

Kantoor 2: MARKANT

Een echte blikvanger. Op een prominente plek bij de entree van het

kantoren- en bedrijvenpark kun je gerust spreken van het visitekaartje van De Plantage. Door het veelzijdige ontwerp heeft dit kantoor in werkelijkheid vier voorgevels. Het opvallende ontwerp geeft het gebouw een unieke en geheel eigen

identiteit.

 

Kantoor 3: ZONNEWENDE

Goed zichtbaar vanaf de doorgaande weg Groene Zoom springt kantoor 3 eruit

door de bijzondere voorgevel. De strakke belijningen in de grote raampartijen geven zowel de buitenzijde als de binnenzijde een unieke uitstraling. Op de ruime verdiepingen ontstaat hierdoor een lichte werkomgeving met uitzicht op het prachtige groen van Leusden.

 

Kantoor 4:SPIEGEL

Kantoor 4 neemt met het moderne ingetogen ontwerp en robuuste uitstraling een eigen plek in binnen De Plantage. Door de vele ramen zijn de plattegronden optimaal naar wens in te delen met altijd ruim voldoende daglicht. De eerste en tweede verdieping hebben bovendien een extra ruime opzet door de verspringing in de gevel.

 

Kantoor 5: ZUIDZICHT

Aankomend vanaf het zuiden valt kantoor 5 direct op. Het ontwerp met de opvallende

sprong in de voorgevel en de combinatie van verschillende gevelmaterialen geeft het gebouw een geheel eigen karakter. Met twee zijden grenzend aan het water, heeft dit kantoor een extra fraaie ligging in De Plantage. Bovendien geeft deze sprong op de verdiepingen een extra speelse plattegrond met legio mogelijkheden.

 

 

kantoor

Kavel-oppervlakte

Metrage (in m² b.v.o.)

Metrage (in m² v.v.o.)

Aantal pp

  1. Noordsprong

Ca. 1.280

Ca. 920

Ca. 780

19

  1. Markant

Ca. 1.241

Ca. 900

Ca. 756

19

  1. Zonnewende

Ca. 1.647

Ca. 924

Ca. 788

19

  1. Spiegel

Ca. 1.699

Ca. 923

Ca. 778

19

  1. Zuidzicht

Ca. 1.728

Ca. 886

Ca. 742

17

 

 

Opleveringsniveau

Van A tot Z alles geregeld. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een van de kantoorontwerpen voor De Plantage zorgt Van Wijnen voor alles. Of u nu zelf een actieve rol aanneemt of dat het kantoor sleutelklaar wordt opgeleverd, uw wensen staan voorop. De kantoren kenmerken zich door grote vrije ruimtes die geheel naar eigen smaak en inzicht kunnen worden ingericht en ingedeeld. In de centrale kern is er ruimte voor de toiletgroepen en het trappenhuis met lift.

Huurprijs

N.o.t.k.

Koopprijs

N.o.t.k.

Servicekosten

N.o.t.k.

Parkeren

N.o.t.k.

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2008, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug