Te huur :   Kantoorruimte

Plantageweg 1 3833 AZ LEUSDEN

Omschrijving

Algemeen
Duurzaam ondernemen op een unieke locatie midden in het land?!
Het kantoorpand aan de Plantageweg te Leusden is gelegen op het nieuwe kantorenpark de Plantage; een van de 6 bedrijfsterreinen van Leusden. Het object ligt op 2 minuten afstand van de A28. Een nette ontvangsthal met lift leidt naar de verschillende ruimtes. Het kantoor heeft door het gebruik van veel glas een open karakter. Bovendien geeft de 2e verdieping door middel van het hoge plafond een zeer ruimtelijke indruk. De ruimtes bieden privacy en rust maar ook betrokkenheid.
Op iedere verdieping bevindt zich een toiletgroep. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Locatie
De locatie bevindt zich in de wijk het Ruige Veld. Het dorp Leusden, met ruim 30.000 inwoners, ligt onder de rook van Amersfoort. Veel bedrijven hebben Leusden al ontdekt en het aantal bedrijven dat zich in Leusden vestigt neemt nog steeds toe. In de directe omgeving zijn vele bekende organisaties gevestigd, zoals o.a. Softwarebedrijf Afas, Inkoopcombinatie Sport Business Centre, Intergamma,Verzekeraar Achmea en het Van der Valk Hotel. Verder zijn er lokale ondernemers vertegenwoordigd zoals o.a. autobedrijf Doornekamp, Blom motoren, Rienks arbodienst, woningstichting Leusden en Bureau Zuidema.

Bereikbaarheid
Het pand is zeer goed bereikbaar. Via de A28 binnen ca. 2 minuten en via de A1 binnen ca 4 minuten.
Per openbaar vervoer is de reistijd bus naar het Centraal Station Amersfoort ongeveer 20 minuten. De bushalte ligt op 1 minuut wandelen van het kantoorgebouw.

Vloeroppervlak
Op dit moment is alleen een loft-unit van 215 m² beschikbaar!

Huurprijs
De huurprijs bedraagt vanaf € 160,-- per meter per jaar all-in!

Oplevering
Uitgangspunt is turn-key oplevering, inclusief vloerbedekking, pantry, systeemplafond met LED verlichting, afgewerkte wanden en toilet.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

Huurtermijn
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie/waarborgsom van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Algemene Bepalingen Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimten de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug