Te huur / Te koop :   Grond

Plantageweg 2

3833 AW Leusden

Omschrijving

Algemeen

Aan de rand van het groene Leusden verrijst het nieuwe kantoren- en bedrijvenpark De Plantage. Leusden is door de centrale ligging in Nederland een aantrekkelijke vestigings- plaats. De opzet van De Plantage kenmerkt zich door een eigen karakter en visie. De Plantage is hierdoor een toplocatie die zowel sociale als zakelijke meerwaarde biedt. Een prettige werkomgeving, waar de gebruikers waardevolle contacten met elkaar kunnen opbouwen. Een geschikte plek vlakbij de Randstad, om goed te ondernemen. 

Waarom een kantoor op de Plantage?
Het centrale gedeelte van De Plantage telt 14 kavels, speciaal geschikt voor bedrijfsmatige activiteiten. Bouwwensen voor groot en klein kunnen worden beantwoord. Zo heeft u de mogelijkheid om zelf uw pand te ontwerpen, zodat het imago van uw onderneming aansluit bij de uitstraling van uw pand. Naar wens kunnen wij u alles uit handen nemen; van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Een bedrijfsruimte die naadloos aansluit op uw behoeften. Kijk voor de actuele beschikbaarheid op: De Plantage

 

Prijzen vanaf €225,- per m2 kavel exclusief BTW. 

 

Bedrijfsruimte op maat
Op De Plantage is ruimte voor verschillende type bedrijven. Of u nu adviseert, ambachtelijk of innovatief aan het werk wilt, of juist de combinatie met een bijpassend kantoor. Aan de hand van uw wensen kunnen we de mogelijkheden voor u op een rij zetten. Transparant, compleet en zonder zorgen. Wilt u liever een kavel kopen en zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook.

 

Bedrijfsverzamelcomplex
Kiezen voor Leusden is kiezen voor een prachtig centraal gelegen werkomgeving. Liever een kant en klaar plan voor een bedrijfsruimte op De Plantage? Dit kan al vanaf 90 m2 vloeroppervlakte in Bedrijfsverzamelcomplex De Plantage. Kijk voor meer informatie op: Rijn en Vecht


Bedrijfsverzamelcomplex De Plantage bestaat uit verschillende typen units, die eventueel onderling gekoppeld kunnen worden. Op deze wijze kunnen diverse oppervlakten gerealiseerd worden. Alle units zijn uitgevoerd met een overheaddeur en raampartijen op de verdieping zodat de begane grond gebruikt kan worden voor productie en/of showroom en de verdieping voor overige bedrijfsdoeleinden.

Locatie

Het kantoren- en bedrijventerrein De Plantage bestaat uit een ruim opgezette kantorenstrook op een zichtlocatie direct aan de Groene Zoom, de ringweg rondom Leusden. Het groene en open karakter van De Plantage wordt op het binnen- terrein doorgezet met vrijstaande bedrijfsgebouwen. De Plantage geeft volop flexibiliteit binnen een zakelijke en moderne sfeer in het hart van het land. Een grote groep ontvangen? Zin in een lekkere lunch? Het Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort met alle beno- digde zakelijke voorzieningen ligt op loopafstand van De Plantage. Voor ontspanning en gezond sporten kunt u terecht bij het sportcentrum direct gelegen naast De Plantage.

Bereikbaarheid

De kavels aan De Plantage zijn verrassend goed bereikbaar door de centrale ligging in Nederland tussen Amersfoort en Utrecht op slechts enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A28. Gelegen op een goede locatie in het zicht aan de doorgaande weg Groene Zoom bent u binnen 15 minuten in Utrecht en binnen 40 minuten in Amsterdam. De Plantage is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij een directe busverbinding met station Amersfoort. Hiermee bent u verzekerd van een goede bereikbaarheid en ontsluiting. 

Oppervlakte

Perceeloppervlakte 
Minimale perceeloppervlakte: 1.228 m2
Maximale perceeloppervlakte: 1.921 m2

Opleveringsniveau

Kavel.

Koopprijs

n.o.t.k.

Servicekosten

n.v.t.

Parkeren

n.o.t.k.

Zekerheidsstelling

Waarborgsom van 15% van de overeengekomen koopprijs. Deze moet binnen twee weken na ondertekening van de koopakte worden voldaan bij de notaris.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug