Te huur :   Kantoorruimte

Satelliet 8 3824 MT AMERSFOORT

Omschrijving

ALGEMEEN
Dit vrijstaande, moderne bedrijfspand met eigentijdse architectuur is gelegen op een uitstekende locatie op bedrijventerrein Calveen. Het hoogwaardige pand heeft een eigen “identiteit”. Om het pand is veel groen. Het ligt prominent aan de Rondweg-Noord tussen de woonwijken Kattenbroek en Nieuwland.
Door zijn multifunctionele karakter is het pand voor diverse doeleinden geschikt.

LOCATIE
Het object is centraal gelegen op bedrijvenpark Calveen. Deze kantoor- en bedrijvenlocatie bestaat vanaf midden jaren negentig en is direct gelegen aan de afslag Amersfoort-Noord aan de A1. Calveen is een gemengd kantoor- en bedrijvenpark en kenmerkt zich door de relatief hoogwaardige en gevarieerde bebouwing. In het oog springende ondernemingen op Calveen zijn onder andere Mercedes, Bouwfonds, ABN AMRO, Van der Valk Hotel en De VriesVellenga Leenknegt Notarissen.

De straten van bedrijvenlocatie Calveen zijn genoemd naar raketten, ruimtevaartuigen en satellieten. Mensen zijn altijd heel nieuwsgierig geweest naar de ruimte. En ruimte, dat biedt Bedrijventerrein Calveen. Deze bedrijfslocatie heeft oog voor de toekomst en een ruim(t)e(lijke) blik!
Het pand bevindt zich dichtbij een knooppunt van belangrijke wegen en spoorwegen. Amersfoort beschikt over een uitstekende infrastructuur en uitgebreide voorzieningen. Het biedt een uitstekend werk- en woonklimaat; er is uitgebreide aandacht voor groenvoorzieningen in de stad.

BEREIKBAARHEID
Auto:
Bedrijventerrein Calveen ligt direct aan de Rijksweg A1 en aan de Rondweg Amersfoort-Noord en is daardoor vanuit diverse richtingen zeer goed per eigen vervoer te bereiken.

Openbaar vervoer:
Amersfoort kent drie NS Stations, Amersfoort Centraal, Amersfoort Schothorst en Amersfoort Vathorst. Alle drie de stations zijn via verschillende buslijnen binnen circa twintig minuten te bereiken.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is totaal circa 322 m². Deelverhuur is mogelijk vanaf 150 m².

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt vanaf € 100,-- per m² per maand, exclusief servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten bedragen € 25,- per m² per jaar excl. btw. Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen:

· Gas/Water/Elektra
· Glasverzekering
· Ontstoppen riolering
· Elektra gem. voorzieningen
· Schoonmaak algemene ruimten
· Administratiekosten

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat, inclusief pantry’s en toiletten.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en op de openbare weg.

BTW
Het is mogelijk om vrij van btw te huren.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug