Te huur :   Winkel

Slijkpoortsteeg 43 + 6

3811 LX Amersfoort

Omschrijving

Algemeen

In de oude binnenstad van Amersfoort aan de Slijkpoorsteeg bevinden zich deze winkelruimtes. Het bekende plekje 'achter de Hema' heeft een gloednieuw aanzicht gekregen na de bouw van 6 starterswinkels met daarboven appartementen. Een selectie enthousiaste winkeleigenaren hebben inmiddels de starterswinkels bevolkt. Een winkelgebied in opkomst!

Locatie

De locatie bevindt zich in het centrum van Amersfoort direct tussen de winkelstraten Utrechtsestraat en de Arnhemsestraat. De nieuwbouw is over de Slijkpoortsteeg heen gebouwd. In de omgeving bevinden zich woningen, scholen, winkels en maatschappelijke instellingen. De hoofdwinkelstraat, Langestraat en de Varkensmarkt liggen op een steenworp afstand. In de directe omgeving zijn winkels gevestigd als HEMA, Miss Etam, Vodafone, KFC, Mc Donald’s en Intertoys.

Bereikbaarheid

De winkels zijn vanuit de Arnhemsestraat te voet bereikbaar. 
50 – 100 m tot de bus; 
0 - 1 km tot de A28;
0 – 1 km tot centrum Amersfoort;
1 – 2 km tot Station Amersfoort; 
2 – 3 km tot de A1.

Oppervlakte

Het betreft 2 winkelruimtes die separaat van elkaar voor huur beschikbaar zijn. Slijkpoortsteeg 43 heeft een oppervlakte van 20m² Slijkpoortsteeg 6 heeft een oppervlakte van 25 m².

Opleveringsniveau

Uitgangspunt is casco oplevering.
De ruimte wordt opgeleverd met pantry en toilet.

Huurprijs

Slijkpoortsteef 43: € 275,-- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Slijkpoortsteef 6: € 344,-- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten

De servicekosten bedragen € 30,-- per m² per jaar, exclusief BTW.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarages in de nabije omgeving.

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug