Te huur :   Kantoorruimte

Smallepad 30

3811 MG Amersfoort

Omschrijving

Algemeen

In dit moderne kantoorgebouw zijn de 3de en 4de verdieping te huur! Deze zijn 847 m² en 640 m² groot en zijn separaat of in combinatie te huur. 

Het kantoorgebouw uit 2005 is in totaal ca. 9.200 m² groot, verdeeld over 8 bouwlagen en beschikt over 152 parkeerplaatsen. Deze plaatsen zijn gelegen op het naastgelegen parkeerterrein en in de ondergelegen garage. In deze garage zijn tevens laadpalen aanwezig voor het opladen van elektrische auto’s en er is een fietsenstalling. Recentelijk is de begane grond volledig gerenoveerd waarbij het horeca en hospitality concept “Matisse” gerealiseerd is. Deze voorziening wordt verzorgd door Vermaat catering. De horeca in de vorm van een koffiebar is geopend op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, tevens is de hostess gedurende deze tijden aanwezig om bezoekers te ontvangen en door te verwijzen. Van 11.30 uur tot 13.30 uur is er een lunch faciliteit voor gebruikers van het gebouw met een wekelijks wisselend menu. In het gebouw zijn onder andere de volgende gebruikers gevestigd: Thieme Meulenhoff, Het Nationaal Ouderenfonds, LVB en Circle Partners. 
 

Locatie

Het kantoorgebouw Smallepad 30 is gelegen in het stationsgebied van Amersfoort. Het Smallepad loopt parallel aan de spoorlijn naar Amersfoort CS. Het gebouw ligt op 5 á 10 minuten loopafstand van het centraal station van Amersfoort en de binnenstad van Amersfoort, met uitgebreide voorzieningen zoals winkels en horeca, bevindt zich op 5 minuten loopafstand. 
In de directe nabijheid zijn diverse gerenommeerde organisaties gevestigd, zoals: KPN, Vesting Finance, Iddink Groep, Friesland Campina en Translink. 
 

Bereikbaarheid

De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
0 – 20 m tot de bus; 
3 – 4 km tot de A28;
500 – 700 m tot centrum Amersfoort;
1 – 1,5 km tot Station Amersfoort; 
8 – 9 km tot de A1. 

Oppervlakte

Een totaal van circa 1.487 m² is voor de verhuur beschikbaar, verdeeld over 2 verdiepingen: 
3de verdieping: 847 m² kantoorruimte;
4de verdieping: 640 m² kantoorruimte. 
 

Opleveringsniveau

Het gehuurde zal worden opgeleverd in huidige staat . In overleg is een casco oplevering eveneens mogelijk. Daarnaast is het gebouw voorzien van de volgende algemene voorzieningen: 
• Koffiebar en restaurant op de begane grond; 
• Bemande receptie; 
• Laadpalen; 
• Glasvezel.
 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 150,-- per m² per jaar, exclusief servicekosten en btw.

Servicekosten

De servicekosten bedragen € 30,-- per m² per jaar, te vermeerderen met het geldende btw percentage. Op basis van voorschot met jaarlijkse verrekening achteraf. 
Alsmede € 25,- per m² als bijdrage voor het horeca en hospitality concept. 
 

Parkeren

Parkeernorm 1:60, wat inhoudt dat per verdieping circa 16 parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Prijs bedraagt € 1.250,-- per parkeerplaats per jaar, exclusief btw.

BTW

Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:238a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015 met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug