Te huur :   Kantoorruimte

Stadsring 105 3811 HP AMERSFOORT

Omschrijving

Algemeen
Luxe, comfort en uitstraling vindt u bij elkaar in dit schitterende kantoorpand. Ruim en licht van opzet, ademt deze ruimte alles uit wat u wenst voor uw werkplek. Het object is recent gerenoveerd met gebruik van voornamelijk duurzame materialen en een bijzonder oog voor detail. Via een sfeervolle entree betreedt u de prachtige ontvangstkamer/wachtruimte van de kantoorvilla. De kantoorruimten zijn afzonderlijk af te sluiten. Op de begane grond en de 1e verdieping zijn tevens kamers gedeeld middels suite deuren. De kantoorruimten zijn gestoffeerd en genieten een hoog afwerkingsniveau. Op de begane grond en de 2e verdieping bevinden zich luxe toiletruimten. Op de 2e verdieping is hier ook een doucheruimte bij. Op alle bouwlagen is er sprake van een pantry voorzien van inbouwapparatuur. Parkeren doet u op eigen terrein. Kortom, een kantoorvilla met allure in het centrum van Amersfoort.

Locatie
Het kantoor ligt op een prominente locatie in het centrumgebied van Amersfoort aan de Stadsring ter hoogte van de Arnhemsestraat. Via de Stadsring bent u snel bij de A1 en A28. Werkelijk alle voorzieningen, waaronder het NS-station en het winkelhart in de historische binnenstad, bevinden zich op loopafstand van de locatie.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
500 m tot de bus;
2 km tot station Amersfoort;
3-4 km tot de A28;
8-9 km tot de A1.

Vloeroppervlak
Te huur is ca. 362 m², verdeeld over de kelder, begane grond, eerste en tweede verdieping.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 5.430,-- per maand, te vermeerderen met servicekosten en btw.

Servicekosten
Het voorschotbedrag voor de servicekosten bedraagt € 35,-- per m² per jaar, exclusief btw. Afrekening vindt plaats op basis van voorschot en nacalculatie.

Oplevering
Uitgangspunt is oplevering in huidige hoogwaardige staat, o.a. inclusief pantry, toiletten, marmer en houten vloeren, stadstuin, etc.

Parkeren
Er zijn maximaal 5 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar voor de villa.
Huurprijs per parkeerplaats per jaar bedraagt € 1.000,-- te vermeerderen met btw.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

Huurtermijn
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 februari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug