Te huur :   Kantoorruimte

Stadsring 109

3811 HP Amersfoort

Omschrijving

Algemeen

Karakteristieke, zelfstandige kantoorruimte op een goede locatie aan de Stadsring/hoek Arnhemseweg. Het kantoor heeft een klassieke en toch lichte en prettige uitstraling. De originele elementen, zoals glas-in-lood, ensuite deuren, originele ramen, balkon, dakterras en meer, maken dit een kantoorruimte met allure. Middels een stijlvolle ontvangsthal en imposant trappenhuis komt u op de 1e verdieping. Deze is nu voor huur beschikbaar. Hier bevinden zich vier volwaardige vergader-/presentatie/werkruimtes. 1 ruimte kan in overleg met de verhuurder worden gerestyled tot pantry. Op de begane grond heeft u aan Van Lanschot Bankiers, een goede buur. Parkeren doet u op eigen terrein. Een kantoor met uitstraling!

Locatie

Het kantoor ligt op een prominente locatie in het centrumgebied van Amersfoort aan de Stadsring ter hoogte van de Arnhemsestraat. Via de Stadsring bent u snel bij de A1 en A28. Werkelijk alle voorzieningen, waaronder het NS-station en het winkelhart in de historische binnenstad, bevinden zich op loopafstand van de locatie. 

Bereikbaarheid

De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
500 m tot de bus; 
2 km tot station Amersfoort; 
3-4 km tot de A28; 
8-9 km tot de A1.

Oppervlakte

Te huur is ca. 118 m² op de 1e verdieping.

Opleveringsniveau

Het object wordt in de huidige gerenoveerde staat opgeleverd en is onder andere voorzien van; 
•    toiletgroep;
•    pantry;
•    alarm;
•    vloerbedekking;
•    nieuwe databekabeling en elektra aansluitingen;
•    patchkast;
•    airco’s;
•    cv;
•    glasvezel.

-    Extra verbouwingen in overleg.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 1.800,-- per maand, exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten

Het voorschotbedrag voor de servicekosten bedraagt € 35,-- per m² per jaar, exclusief BTW. Afrekening vindt plaats op basis van voorschot en nacalculatie.

Parkeren

Er zijn maximaal 5 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar voor deze ruimte. 
Huurprijs per parkeerplaats per jaar: € 1.000,-- exclusief BTW.

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:238a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015 met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug