Te huur / Te koop :   Kantoorruimte

Zielhorsterweg 53

3813ZX Amersfoort

Omschrijving

Algemeen

Op ideale locatie, gelegen aan de Zielhorsterweg 53 te Amersfoort, staat dit kantoorpaviljoen (1997) te huur. Direct tegenover Station Schothorst en nabij de A1 en A28! De verschillende kantoorruimtes zijn verdeeld over de begane grond, 1ste  en 2e verdieping. Totale metrage bedraagt ca. 234 m².

In de ondergrondse parkeergarage bevinden zich 5 parkeerplaatsen die bij dit object behoren. 
 

Locatie

Het object ligt in de wijk Zielhorst en direct tegenover station Amersfoort-Schothorst.
Aan de andere zijde van het spoor ligt bedrijventerrein De Hoef. Hier zijn bedrijven gevestigd zoals ABN AMRO, KvK, RAET en het ROC. Tevens bevinden er zich woningen en diverse winkels in de directe omgeving.
 

Bereikbaarheid

50 – 100 m tot de bus; 
2 – 3 km tot de A28;
2 – 4 km tot centrum Amersfoort;
50 – 100 m tot Station Schothorst;
2 – 4 km tot Station Amersfoort; 
2 – 3 km tot de A1. 

Opleveringsniveau

Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat, inclusief pantry en toilet.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt vanaf € 2.340,--  per maand, exclusief servicekosten en btw.

Servicekosten

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

Parkeren

Het complex maakt onderdeel uit van een groter geheel waaronder woonappartementen en een  ondergrondse parkeergarage. In deze parkeergarage zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar bij dit object. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid langs de openbare weg.
Huurprijs parkeerplaatsen: €350,-- exclusief btw per plaats per jaar. 

BTW

Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015 met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug