Te huur :   Kantoorruimte

Algolweg 15 3821 BG AMERSFOORT

Omschrijving

ALGEMEEN
Op een prominente zichtlocatie (vanaf de Outputweg), midden op het populaire bedrijventerrein De Hoef, biedt dit pand u een dynamische werkplek. De ruimte is ideaal voor een kantoor met werkruimte/opslag.

Op de begane grond het kantoor van ca. 195 m², de hal is ca. 90 m² en is voorzien van overheaddeur.

LOCATIE
Het pand is te vinden op het populaire bedrijventerrein de Hoef. De Hoef bevindt zich ten noordoosten van het centrum van Amersfoort, in het westelijke kwadrant van knooppunt 'Hoevelaken', de kruising van de rijkswegen A1 en A28. De locatie is zowel met eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto zijn op- en afritten van de rijkswegen A1 en A28 eenvoudig via doorgaande wegen te bereiken. NS-station Schothorst is op loopafstand gesitueerd. Dit garandeert een goede ontsluiting met het openbaar vervoer. Bij het station stoppen diverse bussen die een regelmatige dienstregeling onderhouden naar alle delen van de stad.

BEREIKBAARHEID
40 – 50 m tot de bus;
1 – 2 km tot Station Schothorst;
4 – 5 km tot de A28;
4 – 5 km tot centrum Amersfoort;
4 – 5 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
De totale vloeroppervlakte bedraagt 285 m². De bijbehorende kantoorruimte beslaat ca. 195 m², de bedrijfsruimte is ca. 90 m² en heeft een beperkte hoogte.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 90,- per m² per jaar, exclusief servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten bedragen € 30,- per m² per jaar excl. btw. Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen:
· Glasverzekering
· Voorschot verbruik gas, water en elektra
· Meterhuur
· Ontstoppen riolering
· Administratiekosten
· Elektra gem. voorzieningen
· Schoonmaak algemene ruimtes.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat, inclusief pantry, toilet, airco’s.

PARKEREN
Er zijn 5 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug