Te huur :   Kantoorruimte

Chromiumweg 101

3812 NL Amersfoort

Omschrijving

Algemeen

Op een zichtlocatie vanaf de N199, waar u Amersfoort binnenrijdt, vindt u deze kantoorruimte met een totale BVO van circa 1.133 m². Te huur zijn de 1e en 2e verdieping. Gelegen op industrieterrein Isselt is de bereikbaarheid optimaal. Het uit 2000 stammende, uit oranje baksteen opgetrokken kantoorpand geeft een frisse indruk. Een keurig entreeportaal leidt je naar de ontvangsthal. Middels een fraai trappenhuis of lift zijn de 1e en 2e verdieping bereikbaar. Door het gehele object bevinden zich diverse ruimten groot en klein om naar eigen inzicht in te delen. 1 van de ruimten is gebruikt als bedrijfskantine. Op alle verdiepingen bevinden zich toiletruimten en een pantry.

Locatie

Het object bevindt zich op een uitstekende locatie op het industrieterrein Isselt te Amersfoort.
Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. De Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein werd ontwikkeld in de jaren '60 tot en met '80 en is bruto circa 200 hectare groot.

Op de Isselt heeft een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen plaatsgevonden. Ook zijn in de afgelopen jaren meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. De Isselt gelegen aan de Amsterdamseweg tegen het stadscentrum aan is prima ontsloten naar de snelwegen A1 en A28.

 

Bereikbaarheid

Per auto zijn het centrum van Amersfoort en de Rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort en de regio via de Nijverheidsweg-Noord en Amsterdamseweg.

Met het openbaar vervoer is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de locatie.
50 – 100 m tot de bus;
0 – 1 km tot centrum Amersfoort;
0 - 1 km tot Station Amersfoort;
2 – 3 km tot de A28;
2 – 3 km tot de A1.

 

Oppervlakte

Verdieping

Metrage (in m² v.v.o.)

Status

2e verdieping

Ca. 363

Beschikbaar

1e verdieping

Ca. 363

Beschikbaar

Totaal

Ca. 726

 

Opleveringsniveau

Het object zal in de huidige staat worden opgeleverd en beschikt over:
- liftinstallatie
- medegebruik bedrijfskantine i.o.m. hoofdhuurder
- topkoeling
- zonwering
- toiletruimten
- pantry op iedere verdieping

In overleg zijn aanpassingen mogelijk.

 

Huurprijs

De huurprijs bedraagt : € 90,-- per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten

De servicekosten bedragen € 30,-- per m² per jaar, exclusief BTW.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de omgeving op de openbare weg.

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug