Te huur :   Bedrijfsruimte

Chromiumweg 119 3812 NM AMERSFOORT

Omschrijving

ALGEMEEN
De bedrijfsunit aan de Chromiumweg 119 ligt op het representatieve bedrijfscomplex 'De Poort' op industrieterrein Isselt. De unit ligt aan de voorzijde van het bedrijfscomplex, op een goede zicht locatie langs de doorgaande vierbaansweg, richting snelweg A1.

De unit is circa 170 m² groot, 85 m² per verdieping. De bedrijfsruimte met overheaddeur bevindt zich op de begane grond. De eerste verdieping bestaat uit een volledig ingericht kantoor met pantry en archiefruimte.
Een hekwerk sluit het terrein ‘s avonds af. Middels een pasje heeft u echter 24 uur per dag toegang tot het terrein.

LOCATIE
Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren '60 tot en met '80 en is bruto circa 200 hectare groot. Grote bedrijven op de Isselt zijn onder meer Cirkel, Van der Kamp, Nefkens, Serva en Gamma.
Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort.
Op de Isselt is een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen nagenoeg afgerond. Goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up to date uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en goede ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven.

BEREIKBAARHEID
De Chromiumweg is gemakkelijk te bereiken vanaf de autosnelweg A1 via de Bunschoterstraat en vanaf de autosnelweg A28 via de Stichtse Rotonde, Barchman Wuijtierslaan en de Amsterdamseweg. Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar.

5 – 6 km tot de A28;
4 – 5 km tot de A1;
2 – 3 km tot station Amersfoort;
40 – 50 m tot de bus;
2 – 3 km tot centrum Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt ca. 170 m².
Verdeeld over de begane grond (85 m² bedrijfsruimte) en de bovenverdieping (kantoorruimte 85 m²).

VOORZIENINGEN
Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd:
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen op de 1ste verdieping;
- een overheaddeur;
- een gladde betonvloer;
- vloerbedekking op de 1ste verdieping;
- toilet;
- pantry;
- heater;
- alarm;
- airco;
- cv-installatie.

PARKEREN
Er zijn 3 eigen parkeerplaatsen voor het pand en mogelijkheden voor vrij parkeren op de openbare weg.

HUURPRIJS
Huurprijs is € 1.095,-- per maand exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
De bijdrage voor de VVE bedraagt € 240,-- per kwartaal excl. btw
De huurder is verder direct contractant bij de openbare nutsbedrijven voor Gas/Water/Elektra voorzieningen.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90 % criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Per maand vooruit te voldoen.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan termijnen van 5 jaar. Andere termijnen in overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug