Te huur :   Winkel

De Brouwerij 6 3831 ND Leusden

Omschrijving

Algemeen
Deze winkel aan de Brouwerij 6 maakt deel uit van het winkelhart van Leusden, de Hamershof. Hoogwaardig winkelhart met een eigen "identiteit". Boven de winkels bevindt zich een woon- appartementencomplex.
De huurders zijn gevarieerd; van landelijke ketens tot (kleine) plaatselijke spelers met een zeer actieve vereniging. Brouwerij 6 ligt op een uitstekende locatie in dit gezellige winkelhart. De winkel is voorzien van een breed front van circa 7.00 meter en heeft een oppervlakte van 72 m². Tevens beschikt de ruimte over een magazijn, een keuken en toilet.
Het pand is in 1996 gebouwd en vormt samen met de naastgelegen ruimtes een aantrekkelijke overdekte winkelstrip.

Locatie
Het dorp Leusden, met ruim 30.000 inwoners, ligt onder de rook van Amersfoort. Veel bedrijven hebben Leusden al ontdekt en het aantal bedrijven dat zich in Leusden vestigt neemt nog steeds toe.
In het gezellige winkelcentrum de Hamershof te Leusden staat dit representatieve winkelpand. Winkelcentrum Hamershof met ca. 90 winkels ligt in Leusden en is één van de plezierigste winkelcentra in de regio.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
200 m tot de bus;
5-6 km tot station Hoevelaken;
3-4 km tot de A28;
8-9 km tot de A1.

Vloeroppervlak
Te huur is ca. 72 m².

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 12.900,-- per jaar te vermeerderen met btw.

Servicekosten
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. water en elektra. Wel is huurder een bijdrage verschuldigd voor de stadsverwarming.

Oplevering
Uitgangspunt is casco oplevering, inclusief pantry en toilet.

Parkeren
Rond het winkelcentrum "Hamershof" is altijd gratis parkeergelegenheid te vinden op de openbare weg of in de parkeergarages.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

Huurtermijn
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug