Te huur :   Kantoorruimte

De Verwondering 2 3823 HC AMERSFOORT

Omschrijving

ALGEMEEN
Deze kantoor-/praktijkruimte bevindt zich op een goede locatie in de wijk Kattenbroek in Amersfoort. De ruimte bevindt zich op de begane grond van dit hoekpand. De ruimte beschikt over 2 aparte kantoorkamers, een keuken, toilet en tussenruimte.

LOCATIE
De in het begin van de jaren 90 gebouwde wijk bevat circa 4600 woningen. De wijk is gebouwd in het buitengebied van de voormalige gemeente Hoogland en genoemd naar de even buiten de wijk gelegen Boerderij Kattenbroek. Aan het eind van de 20e eeuw kreeg de stad Amersfoort een grote impuls door de Groeistad-status, die inmiddels heeft geleid tot de bouw van grote nieuwe wijken, waarvan Kattenbroek door zijn bijzondere architectuur landelijke bekendheid heeft verworven. Ook nieuwe bedrijven vestigden zich in Amersfoort.

BEREIKBAARHEID
0 – 50 m tot de bus, (lijn 4 richting station Amersfoort);
1 – 2 km tot de A28;
2 – 3 km tot centrum Amersfoort;
2 – 3 km tot Station Amersfoort;
1 – 2 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 70 m².

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 785,00 per maand, te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten bedragen € 3,65 per maand te vermeerderen met btw. Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen:
· Ontstoppen riolering

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat, inclusief pantry en toilet, verwarming en koeling.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug