Te huur :   Bedrijfsruimte

De Zonnecel 4 3815 KN AMERSFOORT

Omschrijving

ALGEMEEN
Op het nieuwe bedrijventerrein De Wieken te Amersfoort is onlangs deze moderne bedrijfsruimte gerealiseerd aan De Zonnecel 4. Het bedrijfspand is uitermate geschikt als opslagruimte. Het pand beschikt over een representatieve uitstraling zelfstandige entree, één grote overheaddeuren en voldoende parkeren op eigen terrein. In goed overleg met de kandidaat huurder zal verhuurder aan de wensen van huurder tegemoet komen en er invulling aan geven.

LOCATIE
Bedrijventerrein De Wieken ligt direct aan het klaverblad Hoevelaken, de kruising tussen de snelwegen A1 en A28.

BEREIKBAARHEID
Per auto zijn de rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort. Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar. De bushalte bevindt zich op 8 minuten loopafstand van de locatie.

0 – 1 km tot de A28;
0 – 2 km tot de A1;
0 – 3 km tot Centraal Station;
0 – 100 m tot de bus;
0 – 3 km tot centrum Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 2.000 m². Te huur vanaf 1.000 m².

HUURPRIJS
Huurprijs voor het totaal bedraagt € 85.000,- per jaar te vermeerderen servicekosten en met btw.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

OPLEVERINGSNIVEAU
- krachtstroom;
- kraanbaan;
- verlichting;
- verwarming;
- akoestisch dak;
- ventilatie met zomer/nachtkoeling.

Alle door een kandidaat huurder gewenste inrichting en oplevering kan in goed overleg met verhuurder gerealiseerd worden.
Inpandig, volledig geoutilleerde kantoren kunnen indien kandidaat huurder dit wenst op de gewenste plek en gewenste grootte gemaakt worden.

PARKEREN
Er is ruimschoots parkeergelegenheid op eigen terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder zal in goed overleg met de kandidaat huurder de termijn vaststellen.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug