Te huur :   Bedrijfsruimte

Kapelhoek 18 3833 BW LEUSDEN

Omschrijving

ALGEMEEN
Representatieve bedrijfsruimte met 2 kantoorruimten zowel op de begane grond als op de 1e verdieping. Door de indeling voor diverse doeleinden geschikt.

Dit kantoor is gelegen op een goede locatie aan de rand van bedrijventerrein "de Paardenmaat" in Leusden. Een bedrijventerrein waar veel toonaangevende bedrijven zijn gevestigd met voldoende parkeerruimte.

Indeling:
Begane grond: aparte centrale entree, grote open ruimte met toiletruimte en aan de achterzijde een doorloop naar kantoorruimte met keukenblok. Aan de voorzijde doorgang middels de voordeur of de openslaande deuren.
Het vloeroppervlak van de begane grond is circa 150m².

1e verdieping: kantoorruimte met een vloeroppervlak van ca. 48m² en entresol/werkruimte 35m².

LOCATIE
De Kapelhoek is een doodlopend zijstraatje van de Hamersveldseweg aan de rand van Leusden, met aan de ene kant het buitengebied van Leusden en met de rug grenzend aan het terrein van PON.
Op zeer korte afstand bevinden zich diverse sportvoorzieningen, winkelcentrum "De Hamershof" en scholen.

BEREIKBAARHEID
1 km tot de bus;
6 – 7 km tot centrum Amersfoort;
6 km tot Station Amersfoort;
8 km tot de A1;
3,5 km tot A28.

VLOEROPPERVLAK
Begane grond: 150 m²
Eerste verdieping: 48 m²
Tweede verdieping (entresol): 35 m²

OPLVERINGSNIVEAU
Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd.

HUURPRIJS
€ 1.895,-- per maand te vermeerderen met servicekosten en btw.

PARKEREN
Ruime parkeergelegenheid voor de deur behorend bij het kantoor en vrij parkeren in de directe omgeving.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug