Te huur :   Winkel

Leusderweg 21 3811 NK AMERSFOORT

Omschrijving

ALGEMEEN
De winkellocatie is gevestigd aan het begin van de Leusderweg. Een kruispunt van invalswegen naar het kernwinkelcentrum. In de directe omgeving zijn vele bekende Amersfoortse middenstanders gehuisvest.

De winkelstrip bestaat uit 8 winkelunits met een totale oppervlakte van ca. 1.700m2, welke zich kenmerken door haar lichte uitstraling en open karakter. Direct naast de beschikbare winkelunit is de grootste natuurvoedingssupermarkt van Nederland gehuisvest; de Natuurwinkel. Aan de andere zijde de bekende Chinese toko Qiam Fu.

LOCATIE
De winkels maken deel uit van het Julianaplein, een in winkeltermen gesproken, zeer goede A-locatie. Hier treft men veel speciaalzaken aan. Daarnaast is de Leusderweg/Julianaplein een van de belangrijkste aanvoerwegen naar het centrum van Amersfoort.

BEREIKBAARHEID
0 - 500 m tot de bus;
2 – 3 km tot de A28;
500 – 700m tot centrum Amersfoort;
1 – 2 km tot Station Amersfoort;
2 – 3 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 372 m² als volgt verdeeld:
- Ca. 182 m² op de begane grond;
- Ca. 190 m² in de kelder.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.275,- per maand te vermeerderen met de geldende btw.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten bedragen € 8,50 per maand excl. btw. Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen:
· Glasverzekering
· Ontstoppen riolering
· Administratiekosten

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de casco staat, inclusief pantry en toilet.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg. Tevens is een overdekte parkeerplaats beschikbaar. De huurprijs bedraagt € 1.000,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de geldende btw.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug