Te huur :   Kantoorruimte

Spacelab 4 3824 MR AMERSFOORT

Omschrijving

ALGEMEEN
Spacelab 4 bevindt zich op het bedrijvenpark Calveen. Een mooie, ruime straat met de meest in het oog springende gebouwen van Calveen. Het onder architectuur ontworpen gebouw valt op door zijn zwevende constructie. Via de parkeergelegenheid op de begane grond betreed je de entree, die als een glazen kolom het gebouw ingaat. Via een ruime trap of de lift bereik je de ontvangstruimte. Het trappenhuis is opgebouwd uit glas wat een open, lichte, transparante sfeer vanuit het hart van het gebouw geeft.

De tweede verdieping is in gebruik bij Marxman Advocaten. De eerste verdieping is beschikbaar voor de verhuur. De totale verdieping is circa 830 m² groot, maar al te huur vanaf circa 110 m².

LOCATIE
Het object is gelegen op een prima zichtlocatie. De moderne kantoor- en bedrijvenlocatie Calveen bestaat vanaf midden jaren negentig en is direct gelegen aan de afslag Amersfoort-Noord aan de A1. Calveen is een gemengd kantoren- en bedrijventerrein met ruim 4.000 werknemers. In het oog springende ondernemingen op Calveen zijn onder andere Mercedes, Hotel van der Valk, De Vries Vellenga Leenknecht Notarissen, PON, Brunotti en Praxis. Daarnaast is de bebouwing op Calveen relatief hoogwaardig en zeer gevarieerd in omvang. Naast grote en middelgrote panden zijn er op het terrein tevens bedrijfsverzamelgebouwen te vinden.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Calveen ligt direct aan de snelweg A1 en dichtbij de snelweg A28. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is ook uitstekend, er zijn diverse busverbindingen richting Station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst, het is 5 minuten lopen tot de bushalte.

VLOEROPPERVLAK
De eerste verdieping is totaal circa 830 m² groot, te huur vanaf 110 m².

De oppervlakten zijn niet ingemeten conform NEN 2580.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 110,-- per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten bedragen € 35,-- per m² per jaar excl. btw. Deze kosten zijn opgebouwd uit onder andere de volgende onderdelen:
· Verbruik gas/water/elektra
· Glasbewassing
· Schoonmaak algemene ruimten
· Onderhoud technische installaties
· Terreinonderhoud
· Schoonmaak algemene ruimten
· Glasverzekering
· Vuilafvoer
· Administratiekosten

OPLEVERING
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
• toiletgroep;
• pantry;
• mechanische ventilatie v.v. topkoeling;
• cv-installatie;
• systeemplafond incl. verlichtingsarmaturen;
• liftinstallatie;
• fietsenberging;
• zonwering.

In goed overleg is het definitief opleverniveau te bepalen.

PARKEREN
Er zijn eigen parkeerplaatsen beschikbaar op maaiveld/onder het pand.
Er wordt een parkeernorm gehanteerd van 1:40. De huurprijs per parkeerplaats per jaar bedraagt € 350,00 excl. btw.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug