Te huur :   Kantoorruimte

Utrechtseweg 93 3818 EC AMERSFOORT

Omschrijving

ALGEMEEN
In het Bergkwartier staat deze, uit 1927 stammende, fraaie kantoorvilla aan de Utrechtseweg 93 te Amersfoort. Bij velen bekend als de voormalige apotheek. Totaal is circa 290 m² ruimte beschikbaar, verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. Op iedere verdieping zijn toiletten en een pantry aangebracht. Door het gebruik van hoogwaardige inrichting, heeft het interieur een moderne, ruimtelijke uitstraling met een fijn leef- en werkklimaat.
In totaal is de oppervlakte van het perceel 218 m2. Het gebouw heeft de beschikking over twee parkeerplaatsen op eigen terrein (huren van extra parkeerplaatsen op korte afstand is mogelijk). Vóór het object heeft de huurder de beschikking over een bestraat terras.

LOCATIE
De kantoorruimte is gelegen op de hoek Utrechtseweg- Paulus Buyslaan. De bosrijke omgeving is nabij, evenals de vele recreatievoorzieningen. Het Amersfoortse stadscentrum ligt op 5 minuten fietsen en station Amersfoort CS bevindt zich op loopafstand. Kleinschalig winkelaanbod vindt u op de Utrechtseweg en grootschalig winkelaanbod op de Leusderweg.
Het Bergkwartier dankt haar naam aan de Amersfoortse Berg. Het behoort na de binnenstad tot de oudste wijken van Amersfoort. Het is een groene, welvarende wijk. Onderdeel van ‘De Berg’ is het Bosgebied, een fraaie natuur-, wandel en speelgebied, waardoor het Bergkwartier de meest groene wijk van Amersfoort is. Dichtbij de grote toegangswegen en toch met het centrum op loopafstand.

BEREIKBAARHEID
De locatie is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar via de Utrechtseweg richting centrum of de Stichtse Rotonde. Ook met het openbaar vervoer is het pand zeer goed bereikbaar. Het station is op ongeveer 10 minuten lopen.
500 m tot de bus;
0,5-1 km tot station Amersfoort;
1 km tot de A28;
7-8 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 290 m² vvo, als volgt verdeeld:

Verdieping Metrage (in m² v.v.o.)
schuur Ca. 9
kelder Ca. 14
begane grond Ca. 109
1e verdieping Ca. 78
2e verdieping Ca. 71
Totaal Ca. 290

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 42.500,-- per jaar, exclusief btw.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd, voorzien van stoffering.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg. Op eigen terrein bevinden zich 2 parkeerplaatsen. Op korte afstand is er mogelijkheid tot het huren van extra parkeerplaatsen.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug