Te huur :   Kantoorruimte

Wiekenweg 52 3815 KL AMERSFOORT

Omschrijving

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein De Wieken Vinkenhoef, aan de doorgaande weg tussen Amersfoort en Hoevelaken, ligt dit zeer representatieve kantoorgebouw. De kantoorruimte beschikt over een eigen entree, goede uitstraling en uitstekende bereikbaarheid.

LOCATIE
Het bedrijfspand is gelegen op het representatieve bedrijventerrein De Wieken Vinkenhoef te Amersfoort. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago.

Het bedrijvenpark grenst aan recreatiegebied Bloeidaal, waar verschillende wandel- en fietspaden zijn te vinden. Bloeidaal is een gebied van 32 hectare tussen de Hogeweg en de Barneveldsche Beek met hooiland, plukjes bos en moerasbosjes. Een deel van de oude Horstbeek is hersteld en er zijn verschillende soorten bomen geplant. Naast veelvoorkomende boomsoorten als de els, eik en es groeien er ook fladderiepen, een zeldzame boomsoort.
Wie in de pauze of na werktijd even lekker buiten wil zijn, een rondje wil wandelen of een stukje wil fietsen, hoeft alleen maar de Hogeweg over te steken.

Voor het gebied De Wieken-Vinkenhoef is in 2002 een bestemmingsplan vastgesteld dat de bouw en ontwikkeling van een bedrijventerrein en een natuurontwikkelingsgebied mogelijk maakte. De feitelijke bouw van het bedrijventerrein is gestart in 2004 en de eerste oplevering was in 2005; Besseling Vervoert. Op dit moment zijn er op het bedrijventerrein De Wieken-Vinkenhoef ca. 90 bedrijven gevestigd.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
200 m tot de bus;

0-1 km tot de A1.
0-1 km tot de A28;
2-3 km tot stadscentrum Amersfoort;
4-5 km tot station Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 161 m² kantoorruimte als volgt verdeeld:

Verdieping Aantal M² b.v.o. Beschikbaarheid
Begane grond 63 Beschikbaar
1ste verdieping 60 Beschikbaar
2de verdieping 32 Beschikbaar

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 140,-- per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Ten behoeve van buiten- en terreinonderhoud, de algemene voorzieningen, waterleveranties, verzekeringen etc. worden door de VvE aan de gebruiker servicekosten in rekening gebracht, welke thans € 241,93 per maand bedragen.

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat, o.a. voorzien van:
- Volledige airco;
- Vloerbedekking;
- Caparol wandafwerking;
- LED verlichting en Louis Poulsen lampen op de eerste verdieping;
- Pantry op de begane grond voorzien van vaatwasser en koelkast;
- Ingebouwde TV;
- CV ketel (2x);
- Luchtafzuiging;
- Diverse kasten;
- Toiletten.

PARKEREN
Bij het object behoren 3 eigen parkeerplaatsen. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.
INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug