Te koop :   Kantoorruimte

Wiekenweg 52 3815 KL AMERSFOORT

Omschrijving

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein De Wieken Vinkenhoef, aan de doorgaande weg tussen Amersfoort en Hoevelaken, ligt dit zeer representatieve kantoorgebouw. De kantoorruimte beschikt over een eigen entree, goede uitstraling en uitstekende bereikbaarheid.

LOCATIE
Het bedrijfspand is gelegen op het representatieve bedrijventerrein De Wieken Vinkenhoef te Amersfoort. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago.

Het bedrijvenpark grenst aan recreatiegebied Bloeidaal, waar verschillende wandel- en fietspaden zijn te vinden. Bloeidaal is een gebied van 32 hectare tussen de Hogeweg en de Barneveldsche Beek met hooiland, plukjes bos en moerasbosjes. Een deel van de oude Horstbeek is hersteld en er zijn verschillende soorten bomen geplant. Naast veelvoorkomende boomsoorten als de els, eik en es groeien er ook fladderiepen, een zeldzame boomsoort.
Wie in de pauze of na werktijd even lekker buiten wil zijn, een rondje wil wandelen of een stukje wil fietsen, hoeft alleen maar de Hogeweg over te steken.

Voor het gebied De Wieken-Vinkenhoef is in 2002 een bestemmingsplan vastgesteld dat de bouw en ontwikkeling van een bedrijventerrein en een natuurontwikkelingsgebied mogelijk maakte. De feitelijke bouw van het bedrijventerrein is gestart in 2004 en de eerste oplevering was in 2005; Besseling Vervoert. Op dit moment zijn er op het bedrijventerrein De Wieken-Vinkenhoef ca. 90 bedrijven gevestigd.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
200 m tot de bus;

0-1 km tot de A1.
0-1 km tot de A28;
2-3 km tot stadscentrum Amersfoort;
4-5 km tot station Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
Te koop is ca. 161 m² kantoorruimte als volgt verdeeld:

Begane grond betreft ca. 63 m²;
1ste verdieping betreft ca. 60 m²;
2de verdieping betreft ca. 32 m².

KOOPPRIJS
De koopprijs bedraagt € 259.500,-- k.k.

SERVICEKOSTEN
Ten behoeve van buiten- en terreinonderhoud, de algemene voorzieningen, waterleveranties, verzekeringen etc. worden door de VvE aan de gebruiker servicekosten in rekening gebracht, welke thans € 241,93 per maand bedragen.

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat, o.a. voorzien van:
- Volledige airco;
- Vloerbedekking;
- Caparol wandafwerking;
- LED verlichting en Louis Poulsen lampen op de eerste verdieping;
- Pantry op de begane grond voorzien van vaatwasser en koelkast;
- Ingebouwde TV;
- CV ketel (2x);
- Luchtafzuiging;
- Diverse kasten;
- Toiletten.

PARKEREN
Bij het object behoren 3 eigen parkeerplaatsen.

BTW
Er is geen btw van toepassing. Koper is echter wel overdrachtsbelasting verschuldigd.+

HUURSITUATIE
Leegstand gehele pand.

KADASTER
Amersfoort R 798
Perceelgrootte:

BOUWJAAR
2008

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de overeengekomen koopprijs. Deze moet binnen twee weken na ondertekening van de koopakte worden voldaan bij de notaris.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug