Algolweg 2 3821 BH Amersfoort

€ 1.250 per maand

Omschrijving

ALGEMEEN
Gelegen op de Algolweg 2 in Amersfoort, biedt eigenaar Slingerland Ventilatoren een uitstekende kantoorruimte aan voor een nieuwe huurder. Deze kantoorkamer van ca. 50 m², gelegen op de 1e verdieping, is bijzonder geschikt voor wie op zoek is naar een professionele werkruimte met interessante toegevoegde voorzieningen.

Als u naar de voordeur loopt, wordt u verwelkomd door een keurige tuinachtige entree, wat meteen de toon zet voor deze aangename werkomgeving. Eenmaal binnen in de ontvangsthal, valt de uitnodigende sfeer op. Op dezelfde verdieping bevindt zich een vergaderruimte die beschikbaar is voor gebruik door u en uw gasten (na overleg). De centrale ruimte op de volgende verdieping leidt u naar de beschikbare kantoorruimte, Gekenmerkt door transparante glazen afscheidingen, biedt deze verdieping een lichte en open sfeer. De kantoorkamer is uitgerust met alle moderne gemakken, waaronder airconditioning, telefoon- en internetverbindingen. Bovendien is er een aangrenzende archief- of opslagruimte beschikbaar, die behoort bij het gehuurde. Op dezelfde verdieping vindt u ook een eigen garderobe, pantry en toilet, allemaal op slechts enkele meters afstand van uw kantoorkamer.
Naast dit prachtige kantoorgebouw heeft Slingerland Ventilatoren een indrukwekkende hal waar assemblage plaatsvindt. Echter, in de kantoorruimte zelf zult u niets merken van eventuele geluiden of activiteiten in deze hal.

Voor diegenen die behoefte hebben aan extra opslagruimte, is er tegen meerprijs, de mogelijkheid tot het huren van magazijnruimte. Het hoge magazijn biedt diverse palletplaatsen, waarvan er in totaal 60 beschikbaar zijn. Hun toegewijde logistieke medewerkers zijn gedurende de hele werkweek aanwezig en staan klaar om goederen te ontvangen, te verwerken en te verzenden, en zelfs voor assemblagewerkzaamheden en meer. Dit alles kan worden besproken en afgestemd op uw specifieke behoeften indien gewenst.
Kortom, deze moderne kantoorkamer biedt niet alleen een comfortabele en efficiënte werkomgeving, maar ook de mogelijkheid tot uitbreiding met extra opslagruimte indien nodig. Ook op de begane grond is eventueel nog een extra ruimte vrij voor huur. Zie de bijgevoegde plattegronden ter verduidelijking van het aanbod. Verhuurder Slingerland Ventilatoren heeft de voorkeur voor een huurder die werkzaamheden verricht die aansluiten op of iets toevoegen aan hun eigen activiteiten. Dit biedt niet alleen synergievoordelen, maar kan ook leiden tot waardevolle samenwerkingen en zakelijke kansen.

LOCATIE
Gelegen aan de rand van Amersfoort, biedt De Hoef een strategische ligging met uitstekende bereikbaarheid. Met nabijgelegen snelwegen en het openbaar vervoer op loopafstand, is deze locatie goed verbonden met andere steden in Nederland. Het NS-station Schothorst op loopafstand, wat zorgt voor een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Verschillende buslijnen stoppen bij dit station en onderhouden een regelmatige dienstregeling naar alle delen van de stad, waardoor het pand perfect bereikbaar is voor zowel werknemers als bezoekers. De centrale ligging van De Hoef, gecombineerd met de uitstekende bereikbaarheid via weg en spoor, maakt het tot een ideale locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een strategische vestigingsplaats in Amersfoort.

BEREIKBAARHEID
Het pand is gelegen op het gewilde bedrijventerrein De Hoef, dat zich bevindt ten noordoosten van het centrum van Amersfoort, in het westelijke kwadrant van knooppunt ‘Hoevelaken’. Dit knooppunt, dat de rijkswegen A1 en A28 kruist, maakt de locatie zeer goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer.
40 – 50 m tot de bus;
1 – 2 km tot Station Schothorst;
4 – 5 km tot de A28;
4 – 5 km tot centrum Amersfoort;
4 – 5 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 50 m².

Optioneel bij te huren is:
Een extra (opslag-) kamer van ca. 20 m².
Magazijnruimte (verdeeld over 3 verdiepingen, met elk 4 palletplaatsen per verdieping).

HUURPRIJS
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 1.250,- all-in per maand, te vermeerderen met btw.

OPLEVERING
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
– airco;
– gebruikt spreekkamer;
– sanitair;
– pantry.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
14 maart 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
50 m²
Kantoorruimte oppervlakte
50 m²

Energie

Energielabel
A
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand