Amersfoortsestraat 44 unit 1 3821 CC Amersfoort

€ 24.000 per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Aan de rand van Amersfoort, grenzend aan Hoevelaken, is dit hoogwaardige en multifunctionele bedrijvencomplex net gereed gekomen. Op het terrein van het voormalige ‘Van Duinkerken’ heeft de nieuwe eigenaar 4 bedrijfsunits gebouwd. Ruim van opzet, met een groot parkeerterrein voor de deur, passend in de omgeving. Zeer centraal gesitueerd ten opzichte van de autosnelwegen A1/A28 en A30. Ook het centrum van Amersfoort of Hoevelaken is goed bereikbaar per fiets en/of auto.
De 4 units vormen in hun geheel een aantrekkelijk gebouw. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het omringende terrein, waaronder een fraaie entree via de Amersfoortseweg. Alles met de juiste zorg en oog voor detail.*

Op de begane grond bevindt zich een kantoor, c.q. bedrijfsruimte met een oppervlak van 94 m². Via een trap bereikt men de 1e verdieping. Hier bevindt zich nog een kantoorruimte van 94 m². De unit is voorzien van een pantry, toilet en een parkeerplaats voor de deur. Het terrein wordt omsloten door een afsluitbaar hek.
De eigenaar denkt graag met u mee over de mogelijkheden van de unit.
* (n.b. ten tijde van het maken van de foto’s waren de toilet en pantry nog niet gereed).

LOCATIE
Het bedrijfspand is gelegen op het representatieve bedrijventerrein Wieken Vinkenhoef te Amersfoort. Dit gebied ligt tussen de spoorlijn Amersfoort-Apeldoorn en knooppunt Hoevelaken. Het bedrijventerrein bevindt zich vlakbij afslag 14 nabij het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Een uitstekende en zeer goed te bereiken plek voor een bedrijvencomplex. De directe omgeving is landelijk.
Voor het gebied De Wieken-Vinkenhoef is in 2002 een bestemmingsplan vastgesteld dat de bouw en ontwikkeling van een bedrijventerrein en een natuurontwikkelingsgebied mogelijk maakte. De feitelijke bouw van het bedrijventerrein is gestart in 2004 en de eerste oplevering was in 2005. Op dit moment zijn er op het bedrijventerrein Wieken-Vinkenhoef ca. 120 bedrijven gevestigd.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
– 20 m tot de bus 102
– 0-1 km tot de A1
– 0-1 km tot de A28
– 3-4 km tot stadscentrum Amersfoort
– 5-6 km tot station Amersfoort

PARKEREN
Ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. Daarnaast beschikt de unit over 1 privé-parkeerplaats. Er is mogelijkheid tot het huren van extra parkeerplaatsen.

VLOEROPPERVLAK
Unit 1 heeft een oppervlakte van totaal ca. 188 m² kantoorruimte als volgt verdeeld:
Circa 94 m² kantoorruimte op de begane grond;
Circa 94 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

HUURPRIJS
De jaarhuurprijs bedraagt € 24.000,– per jaar, te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. water en elektra.

OPLEVERING
De totale hoogte bedraagt circa 7,5 meter, verdeeld door een verdiepingsvloer.
Het object zal worden opgeleverd inclusief onderstaande voorzieningen.

Kantoorruimte
– vloerverwarming/koeling;
– ventilatie inclusief warmteterugwinning (WTW);
– spreekkamers;
– pantry;
– sanitair;
– Led-verlichting;
– vloerbelasting 300 kg/m².

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 24.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
188 m²
Kantoorruimte oppervlakte
188 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand