Argonweg 7 3812 RB Amersfoort

€ 36.380 per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Representatieve Bedrijfsruimte met Kantoorruimte in Amersfoort
Op het goed bereikbare industrieterrein “de Isselt” te Amersfoort bieden wij een uitstekende kans aan voor ondernemers: een bedrijfsruimte en bijbehorende kantoorruimte, totaal ca. 405 m², verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping.

Bedrijfsruimte op de begane grond:
Met een oppervlakte van ca. 223 m² biedt deze bedrijfsruimte een solide basis voor diverse bedrijfsactiviteiten. Het pand, opgetrokken in 1973, is robuust en goed onderhouden. Hier kunt u met minimale aanpassingen uw eigen stempel drukken op de ruimte. Met voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur, geniet u van een praktische en toegankelijke bedrijfsomgeving.

Kantoorruimte op de eerste verdieping:
De bijbehorende kantoorruimte van ca. 182 m² op de eerste verdieping biedt een rustige en professionele werkomgeving. Via de lichte hal, waar u de keuze heeft tussen trap of lift, bereikt u deze verdieping. De entree straalt vriendelijkheid uit dankzij de grote glaspartijen. De kantoorruimte is goed onderhouden en biedt mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen. Ook hier is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, wat bijdraagt aan het comfort van uw bedrijfsvoering.

LOCATIE
Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren ’60 tot en met ’80 en is bruto circa 200 hectare groot. Goede buren op de Isselt zijn onder meer Stagebrothers, Intratuin, Sani Dump, Shurgard, Praxis en Gamma. Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort. Op de Isselt is een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen nagenoeg afgerond. Goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up-to-date uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse, dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente ervoor dat het terrein vitaal blijft en goede ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven.

BEREIKBAARHEID
Het pand is op circa vijf minuten afstand gelegen van de snelweg A1 en het centrum van Amersfoort en Soest, dus een uitstekend bereikbare locatie. Busverbindingen bevinden zich op loopafstand.

VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte bedraagt in totaal 405 m2 als volgt verdeeld:
– 223 m² bedrijfsruimte op de begane grond
– 182 m2 kantoorruimte op de 1e verdieping

OPLEVERINGSNIVEAU
Bedrijfsruimte:
• Overheaddeur;
• Twee kantoorruimtes;
• Systeemplafonds met lichtarmaturen;
• Toilet;
• Te openen ramen.

Kantoorruimte:
• Liftinstallatie;
• Pantry voorzien van close-in boiler;
• Vloerbedekking(tegels);
• Systeemplafonds met lichtarmaturen;
• Gescheiden toiletgroep;
• Alarminstallatie;
• Airco-split units;
• Te openen ramen;
• Zonwering;
• Patchkast v.v. UTP- bekabeling en outlets.

HUURPRIJS
De huurprijs van de bedrijfsruimte met kantoorruimte op de 1e verdieping bedraagt € 36.380,– per jaar te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
Nader vast te stellen, in overleg met huurder en verhuurder.

PARKEREN
Diverse plaatsen op eigen terrein beschikbaar.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelastingvrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

HUURTERMIJN
De verhuurder geeft de voorkeur aan een huurtermijn van vijf jaar en vijf optiejaren.

OPZEGTERMIJN
Opzegging van de huurovereenkomst geschiedt schriftelijk. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 36.380 per jaar
Aangeboden sinds
13 mei 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
405 m²
Bedrijfshal oppervlakte
223 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
182 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand