Basicweg 19 3821 BR Amersfoort

€ 120 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Het kantoorgebouw aan de Basicweg 19a te Amersfoort is een kleinschalig en representatief kantoorgebouw. De ruimte betreft een geheel eigen kantoorruimte op de begane grond, voorzien van een spreekkamer en archief met een overheaddeur. U deelt het imposante entree met beste buur en tevens de eigenaar van het pand ICT Concept. Deze biedt aan de laatste aanpassingen, zoals de plaatsing van een nieuwe keuken maar ook wensen over de indeling van de beschikbare ruimte (m.n. de opslagruimte), in samenspraak met de nieuwe huurder te doen. Zodoende wordt dit dus een kantoorruimte op maat. Geheel aan te passen naar uw wens!

Het gehele kantoorgebouw is aan de binnenzijde gerenoveerd. De algemene ruimten zijn voorzien van een gietvloer, de wanden zijn wit gestuukt en de kantoorruimte is voorzien van LED verlichting. Daarnaast wordt de kantoorruimte casco gerenoveerd opgeleverd. Alle bouwkundige wanden zijn wit gesausd.

Het gebouw is gelegen op het bedrijvenpark “De Hoef”. Het bedrijvenpark “De Hoef” is gelegen aan de noordoostelijke zijde van het centrum van Amersfoort en is door de aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven, alsmede de veelzijdige architectuur, te kenmerken als een representatieve kantorenlocatie.

LOCATIE
De kantoorruimte is te vinden op het populaire bedrijventerrein de Hoef. De Hoef bevindt zich ten noordoosten van het centrum van Amersfoort, in het westelijke kwadrant van knooppunt ‘Hoevelaken’, de kruising van de rijkswegen A1 en A28. De locatie is zowel met eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto zijn op- en afritten van de rijkswegen A1 en A28 eenvoudig via doorgaande wegen te bereiken. NS-station ‘Schothorst is op loopafstand gesitueerd. Dit garandeert een goede ontsluiting met het openbaar vervoer. Bij het station stoppen diverse bussen die een regelmatige dienstregeling onderhouden naar alle delen van de stad.

BEREIKBAARHEID
Per auto
De bereikbaarheid is per auto is zeer goed. De locatie ligt nabij het verkeersknooppunt Hoevelaken,
de kruising van autosnelwegen A1 (Amsterdam – Amersfoort – Apeldoorn – Hengelo – De Lutte (Duitse
grens)) en A28 (Utrecht – Amersfoort – Zwolle – Assen – Groningen).

Per openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer zijn er uitstekende voorzieningen. Het NS-station Amersfoort Schothorst is op circa 1,5 km van het kantoor gelegen. Dit treinstation is naast een stoptreinstation tevens een begin- en eindpunt van enkele intercity treinen van en naar het westen. Bij het station stoppen diverse bussen die een regelmatige dienstregeling onderhouden naar alle delen van de stad.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat derhalve inclusief o.a.:
•LED verlichting;
•overheaddeur;
•toiletten;
•keuken;
•royale entree;
•airco;
•alarminstallatie;
•scheidingswanden.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt ca. 230 m² kantoor op de begane grond (niet ingemeten volgens NEN 2580).

PARKEREN
Het object beschikt over 8 eigen parkeerplaatsen. Aan de weg is parkeren gratis mogelijk.
Prijs parkeerplaatsen: € 500,– per plaats per jaar.

HUURPRIJS
De jaarhuurprijs bedraagt:
voor de kantoorruimte € 120,– per m²/per jaar, te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 35,- per m²/per jaar, te vermeerderen met btw . De afrekening van de servicekosten vindt plaats op basis van jaarlijkse nacalculatie. Als door en vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten komen partijen overeen dat verhuurder zorg draagt voor:
– onderhoud airco’s;
– onderhoud brandmeldinstallatie en inbraakalarm;
– glasbewassing;
– rioolservice.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 120 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
230 m²
Kantoorruimte oppervlakte
230 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Basicweg 19
3821 BR Amersfoort
€ 120 per vierkante meter per jaar