Verhuurd

Birkt 19 3812 RM Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Voor bedrijven die op zoek zijn naar een ruime bedrijfshal, hebben wij goed nieuws: er staat momenteel een prachtig, gloednieuw pand te huur. Deze bedrijfshal bevindt zich op het industrieterrein De Isselt en heeft een oppervlakte van maar liefst 760 m² v.v.o. Het pand bestaat uit twee verdiepingen en is voorzien van alle benodigde aansluitingen t.b.v. faciliteiten, om jouw bedrijf optimaal te laten functioneren.
Op de begane grond bevindt zich de hoofdentree van het pand, waarachter zich een ruime hal (ca. 500 m²) bevindt. Via een trap kom je op de verdieping van circa 260 m² terecht. Op deze verdieping is er voldoende ruimte om bijvoorbeeld kantoorruimte te creëren voor jouw medewerkers. Er valt hier veel daglicht naar binnen. Dit draagt bij aan een prettige werkomgeving. Het pand beschikt daarnaast over 2 overheaddeuren en 1 loading dock. Een van de overheaddeuren geeft toegang tot een afgesloten buitenruimte aan de achterzijde van het object van circa 175 m².

De verhuurder denkt graag met u mee, hoe u de ruimte geheel naar uw zin kan en wil inrichten. Zelfs de keuze voor de pantry en de toiletten ligt bij u. Het gebouw is energieneutraal gebouwd. Bevat triple-glas en is perfect geïsoleerd. Er is een 3x 80 ampère aansluiting aanwezig, dus tevens helemaal gereed voor het eventueel plaatsen van zonnepanelen. Veel ondernemers hebben dit stukje Isselt al ontdekt en zorgen voor een goede sfeer met een afwisselend aanbod. De makkelijke bereikbaarheid aan de rand van de Isselt is een van de vele pluspunten.

LOCATIE
Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren ’60 tot en met ’80 en is bruto circa 200 hectare groot. Grote bedrijven op de Isselt zijn onder meer Hartog Containers, Wilco, Croonwolter&dros, Serva en Gamma. Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort.
Op Isselt is een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen afgerond. Goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up to date uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en goede ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven. Het gebied “De Kop van Isselt” zal de komende jaren nog veranderen. De gemeente wil het gebied geleidelijk veranderen van een industrie- en bedrijventerrein in een nieuwe, duurzame stadswijk om in te wonen, werken, recreëren en ontmoeten.

BEREIKBAARHEID
De Isselt is goed te bereiken vanaf de A1 via de Bunschoterstraat en de Amsterdamseweg. Evenals via de A28 via de Stichtse Rotonde en de Barchman Wuijtierslaan. Ook met het openbaar vervoer is De Isselt goed bereikbaar.

De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
500 m tot de bus;
5-6 km tot station Amersfoort;
3-4 km tot de A28;
8-9 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte VVO bedraagt ca. 760 m², verdeeld over de begane grond (500 m² bedrijfsruimte) en de bovenverdieping (260 m² bedrijfs/kantoorruimte).
De vrije hoogte van de begane grond bedraagt ca. 8 meter. Onder de verdiepingsvloer is de hoogte 4.30 meter.
De verdiepingshoogte is ca. 3.00 meter.
Vloerbelasting begane grond max. 2.000 kg/m².
Vloerbelasting verdieping max. 1.000 kg/m².
Het achterterrein is 175 m² (25 m x 7 m)

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd:
– 2 elektrische overheaddeuren;
– 1 loading dock;
– 1 loopdeur;
– gladde betonvloeren op de begane grond en 1e verdieping;
– krachtstroom 3×80 amp.

Volgende zaken worden in overleg toegevoegd:
– toilet;
– pantry.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 7.500,– per maand exclusief BTW.

PARKEREN
Bij het object zijn voldoende eigen parkeerplaatsen ter beschikking. Het gehele achterterrein is afgesloten met een hek.

SERVICEKOSTEN
Huurder is zelf direct contractant bij de diverse nutsbedrijven.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
760 m²
Bedrijfshal oppervlakte
760 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Bij het object zijn voldoende eigen parkeerplaatsen ter beschikking. Het gehele achterterrein is afgesloten met een hek.
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand