Computerweg 1 3821 AA Amersfoort

€ 100 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Direct tegenover NS-station Schothorst ligt dit markante kantoorverzamelgebouw.
Te huur is circa 1.400 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping en 150 m² op de begane grond. De kantoorruimte is volledig voorzien van een hoogwaardig inbouwpakket, bestaande uit scheidingswanden (deels glas), vloerbedekking, systeemplafond, keuken en airco. De ruimte is te huur tegen flexibele/kort lopende huurvoorwaarden.

LOCATIE
De kantoorruimte is te vinden op het populaire bedrijventerrein de Hoef. De Hoef bevindt zich ten noordoosten van het centrum van Amersfoort, in het westelijke kwadrant van knooppunt ‘Hoevelaken’, de kruising van de rijkswegen A1 en A28. De locatie is zowel met eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto zijn op- en afritten van de rijkswegen A1 en A28 eenvoudig via doorgaande wegen te bereiken. NS-Station Schothorst is op loopafstand gesitueerd. Dit garandeert een goede ontsluiting met het openbaar vervoer. Bij het station stoppen diverse bussen die een regelmatige dienstregeling onderhouden naar alle delen van de stad.

BEREIKBAARHEID
Gezien de ligging aan het verkeersknooppunt Hoevelaken, is De Hoef per auto uitstekend te bereiken. Met de auto zijn de A1 en A28 eenvoudig via doorgaande wegen binnen enkele minuten te bereiken. Pal naast dit object ligt het NS-Station Schothorst.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 1.400 m² kantoorruimte en 26 parkeerplaatsen. Deelverhuur is mogelijk vanaf 150 m².

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt vanaf € 100,– per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
€ 50,– per m² per jaar te vermeerderen met btw.

OPLEVERING
De beschikbare kantoorruimte wordt in de huidige “turn key” staat opgeleverd en is onder meer voorzien van:
– Systeemscheidingswanden (deels glas);
– Vloerbedekking;
– Airco;
– Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
– Data bekabeling;
– Luxe pantry;
– Lamellen.

PARKEREN
Bij het kantoor horen 26 parkeerplaatsen op eigen terrein. Huurprijs van deze parkeerplaatsen bedraagt € 200,– per parkeerplaats per jaar exclusief btw.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Flexibel. In overleg.

OPZEGTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
1400 m²
Kantoorruimte oppervlakte
1400 m²
Kantoorruimte units vanaf
150 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Bij het kantoor horen 26 parkeerplaatsen op eigen terrein. Huurprijs van deze parkeerplaatsen is € 200,-- per parkeerplaats/jaar exclusief btw.
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Computerweg 1
3821 AA Amersfoort
€ 100 per vierkante meter per jaar