De Beek 8 a 3871 MS Hoevelaken

€ 1.750 per maand

Omschrijving

ALGEMEEN
Te huur is deze nette multifunctionele kantoor-en bedrijfsruimte van circa 200 m², gelegen op De Beek te Hoevelaken. De indeling omvat circa 80 m² bedrijfs- opslagruimte op de begane grond alsmede circa 120 m² kantoor-/atelierruimte, keuken, pantry en 2 toiletten verdeeld over de begane grond en de verdieping. Het pand is toegankelijk via een overheaddeur én een loopdeur. Twee parkeerplaatsen staan ter beschikking voor de huurder. Het pand bevindt zich op het verzorgde bedrijventerrein “Horstbeek”, dat voornamelijk bestaat uit kantoorbedrijfsgebouwen die allemaal na 2000 zijn gebouwd.

In de directe omgeving van het pand is er een ruime beschikbaarheid van gratis parkeerplaatsen, waardoor het ontvangst van klanten of collega’s eenvoudig en toegankelijk is. Het bedrijventerrein “Horstbeek” kenmerkt zich door een hedendaagse uitstraling en goed onderhouden werkruimtes, wat het bijzonder geschikt maakt voor bedrijven die op zoek zijn naar eigentijdse kantooromgevingen. Deze locatie biedt een rustige en professionele werkomgeving, en is daarmee een ideale keuze voor ondernemingen die waarde hechten aan een moderne en goed gefaciliteerde werkomgeving.

LOCATIE
Horstbeek, gelegen in Hoevelaken, is een bedrijventerrein dat zich onderscheidt door zijn strategische ligging en moderne faciliteiten. Dit dynamische gebied is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen, waaronder snelwegen, wat de bereikbaarheid optimaliseert. Het terrein staat bekend om zijn hedendaagse uitstraling.

Wat Horstbeek extra aantrekkelijk maakt, is de combinatie van moderne architectuur en goed onderhouden werkruimtes. Bedrijven die zich hier vestigen, profiteren niet alleen van een representatieve uitstraling maar ook van een professionele werkomgeving. Bovendien biedt het bedrijventerrein voldoende voorzieningen en ruimte voor groei.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de rand van Hoevelaken op bedrijventerrein Horstbeek.
Knooppunt Hoevelaken (A28 en A1) ligt op twee autominuten en ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein goed bereikbaar. Treinstation Hoevelaken ligt op 5 minuten loopafstand.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt circa 200 m². Als
volgt verdeeld:
– 80 m² bedrijfs- opslagruimte op de begane grond;
– circa 120 m² kantoor-/atelierruimte incl. keuken, pantry en 2 toiletten verdeeld over de 1e verdieping en de begane grond.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.750,– per maand.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 150,- per maand.
Huurder is zelf contractant van de NUTS-bedrijven.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat. De unit is voorzien van:
– keuken;
– pantry;
– 2 toiletten;
– overheaddeur;
– loopdeur;
– airco;
– c.v.

PARKEREN
Er zijn 2 parkeerplaatsen voor het pand beschikbaar voor de huurder. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een huurprijs vrij van BTW.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
De huurtermijn is in overleg met verhuurder bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
6 maanden opzegtermijn.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 1.750 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
401 m²
Kantoorruimte oppervlakte
121 m²
Bedrijfshal oppervlakte
80 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
200 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand