De Beek 8 a 3871 MS Hoevelaken

€ 1.100 per maand

Omschrijving

ALGEMEEN
Uw eigen kantoorruimte!
Deze kantoorruimte is onlangs volledig gerenoveerd tot een hoogwaardig afgewerkt kantoor en heeft alles wat u nodig heeft om efficiënt te werken. Het interieur is modern en strak, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De ruimte beschikt over een eigen pantry en 2 toiletten.
Het gebouw waarin deze unit zich bevindt, bestaat uit meerdere units en oogt aantrekkelijk en verzorgd. De entree van de unit is mooi en ruim. Hier bevinden zich 2 toiletten. Met een trap bereikt u de eerste verdieping waar de kantoorruimte zich bevindt. Deze verdieping biedt 93 m² aan werkoppervlakte, voldoende voor meerdere werkplekken of bijvoorbeeld een vergaderruimte. De ruimte is geheel naar eigen wens in te vullen. Een gloednieuwe pantry inclusief koelkast, combimagnetron en vaatwasser staat er al! Het moderne interieur, de ruime opzet en de goede bereikbaarheid maken het een ideale werkplek voor ondernemers die op zoek zijn naar een rustige maar centrale locatie om hun bedrijf te runnen.

Rondom het gebouw is er voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor bezoekers. Dit maakt het gemakkelijk om klanten of collega’s te ontvangen. Het bedrijventerrein “Horstbeek” waarop dit pand zich bevindt, bestaat hoofdzakelijk uit kantoor- en bedrijfsgebouwen die allemaal na 2000 zijn gebouwd. Dit maakt het een aantrekkelijke locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar moderne en goed onderhouden werkruimtes.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de rand van Hoevelaken op bedrijventerrein Horstbeek.
Knooppunt Hoevelaken (A28 en A1) ligt op twee autominuten en ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein goed bereikbaar. Treinstation Hoevelaken ligt op 5 minuten loopafstand.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is circa 121 m² kantoorruimte.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.100,– per maand.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 50,– per maand. Huurder is zelf contractant van de NUTS-bedrijven.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat.
De ruimte wordt opgeleverd met pantry, toilet en airco (koelen en verwarmen) en CV.

PARKEREN
Er zijn 2 parkeerplaatsen voor het pand beschikbaar voor de huurder. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een huurprijs vrij van BTW.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
De huurtermijn is in overleg met verhuurder bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
6 maanden opzegtermijn.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 1.100 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
121 m²
Kantoorruimte oppervlakte
121 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand