De Brand 20 3823 LJ Amersfoort

€ 135 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Ontdek onze recent gerestylede kantoorunits gelegen aan De Brand 20 in Amersfoort. Met een bemande receptie en een strategische ligging nabij de A1-afslag Amersfoort-Noord, wordt hier kantoorruimte aangeboden die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.
De vernieuwde entree met vide geeft het gebouw een onmiskenbare allure. Kies uit diverse kantoorruimten op de begane grond, beschikbaar voor deelverhuur vanaf 20 m². Sluit u aan bij gerenommeerde huurders zoals Stichting Onderwijsgroep Amersfoort, het Onderwijs Bureau, hoofdkantoor Livera en Hollister.
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein bieden het gemak van bereikbaarheid voor zowel medewerkers als bezoekers.
De hoogwaardige kantoorruimte aan De Brand 20 in Amersfoort is geschikt voor een breed scala aan bedrijven en organisaties. Of u nu een start-up bent die op zoek is naar een professionele uitstraling, een groeiend bedrijf dat behoefte heeft aan meer ruimte, of een gevestigde onderneming die op zoek is naar een upgrade van hun kantooromgeving.
Met diverse beschikbare kantoorruimten, variërend in grootte en indeling, kan de verhuurder voorzien in de behoeften van zowel kleine als grote teams. Zie ook onze aanbieding inzake de 5e verdieping van deze locatie! Of u nu behoefte heeft aan een individuele werkplek of een volledig ingericht kantoor, is flexibiliteit hier het toverwoord.

LOCATIE
Kantorenpark “De Brand” is gelegen op een absolute top-/zichtlocatie langs de rijksweg A1. Kantorenpark De Brand vormt de entree van kantoren- en bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort-Noord. Op het bedrijventerrein zijn onder andere het Campanile hotel, Health & Fitnessclub Pellikaan, Farouk Systems en Crop accountants gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Per auto zijn de rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, binnen 2 minuten te bereiken. De NS Stations Amersfoort, Schothorst, en Vathorst liggen op korte reisafstand. De betreffende buslijn stopt tegenover het kantorenpark aan de Heideweg.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 78m², als volgt verdeeld:
• Begane grond – 24 m² beschikbaar in overleg
• Begane grond – 34 m² beschikbaar per 1-5-2025
• Begane grond – 20 m² beschikbaar per 01-09-2024

Indeling Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat met onder andere:
• Zeer fraaie entree met atrium;
• Representatieve parket vinyl vloer;
• Bemande receptie;
• Gebruik van gemeenschappelijke vergaderruimte begane grond;
• Toegang via tourniquette en loopdeur;
• Dubbele liftinstallatie;
• Recent vernieuwde pantry;
• Separate toiletgroepen;
• Systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen met LED-verlichting;
• Kabelgoten ten behoeve van elektra en data- en telecommunicatie;
• Glasvezelaansluiting aanwezig;
• Recent vernieuwde zonwerende beglazing;
• Centrale verwarming / drievoudige ventilatie met topkoeling;
• Nagenoeg alle kantoorkamers beschikken over een individueel regelbare verwarming.

BESTEMMING
Kantoorruimte. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

HUURPRIJS
Bij de bedrijfsunits aan De Brand 20 in Amersfoort is een transparante en eenvoudige prijsstructuur gehanteerd. Duidelijkheid en gemak voor de huurders, daarom is de prijs all-inclusive, zonder verborgen kosten.
Wat betekent dit voor u? U hoeft zich geen zorgen te maken over extra kosten voor bijvoorbeeld nutsvoorzieningen, schoonmaakdiensten of onderhoud. Alles is inbegrepen in de prijs die u betaalt voor uw kantoorruimte. Dit zorgt voor gemoedsrust en voorspelbaarheid in uw budgettering, waardoor u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten zonder verrassingen achteraf.
Zie tabel.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJS PARKEREN
€ 350,- per parkeerplaats (niet overdekt), per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten: € 60,- per m² per jaar exclusief BTW als voorschotbetaling op basis van nacalculatie.
Internet: € 6,50 per m² per jaar. Deze kosten zijn reeds verwerkt in de All-in huurprijs.

HUURTERMIJN
Huurperiode van 2 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 2 jaar. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar. Opzegtermijn: 12 maanden. Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

HUURINDEXATIE
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
5 maart 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
78 m²
Kantoorruimte oppervlakte
78 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
Pantry keuken, receptie, sanitair
Kantoorruimte units vanaf
20 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De huurprijs bedraagt € 350,- per parkeerplaats (niet overdekt) per jaar, te vermeerderen met btw.
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand