Verhuurd

De Komenij 4 3831 NC Leusden

Omschrijving

ALGEMEEN
In het winkelhart van Leusden, de Hamershof, bevindt zich deze winkel die nu voor huur beschikbaar is. De Hamershof is een hoogwaardig winkelhart met een eigen “identiteit”. Boven de winkels bevindt zich een woon- appartementencomplex. De huurders zijn gevarieerd; van landelijke ketens tot (kleine) plaatselijke spelers met een zeer actieve vereniging.
De Komenij 4 ligt op een drukke looproute in dit gezellige winkelhart. De winkel bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een breed front van circa 7 meter. Het gehele object beslaat een oppervlakte van 179 m².
Het pand is in 1993 gebouwd en vormt samen met de naastgelegen ruimtes een aantrekkelijke winkelstrip.

LOCATIE
Het dorp Leusden, met ruim 30.000 inwoners, ligt onder de rook van Amersfoort. Veel bedrijven hebben Leusden al ontdekt en het aantal bedrijven dat zich in Leusden vestigt neemt nog steeds toe.
In het gezellige winkelcentrum de Hamershof te Leusden staat dit representatieve winkelpand. Winkelcentrum Hamershof met ca. 90 winkels ligt in Leusden en is één van de plezierigste winkelcentra in de regio.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
200 m tot de bus;
5-6 km tot station Hoevelaken;
3-4 km tot de A28;
8-9 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 179 m² winkelruimte.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.500,– per maand, exclusief servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. water en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat, inclusief pantry en toilet.

PARKEREN
Rond het winkelcentrum “Hamershof” is altijd gratis parkeergelegenheid te vinden op de openbare weg of in de parkeergarages.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
179 m²
Winkelruimte oppervlakte
179 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
179 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand