De Stuwdam 5 3815 KM Amersfoort

€ 50 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein Wieken Vinkenhoef, vlakbij de doorgaande weg tussen Amersfoort en Hoevelaken, ligt dit zeer representatieve, onder architectuur gebouwde kantoorgebouw. De kantoorruimte beschikt over een eigen entree, een goede uitstraling en uitstekende bereikbaarheid. Door de creatieve indeling heeft dit object tal van mogelijkheden. Deelverhuur is al mogelijk vanaf 50 m².

LOCATIE
Het pand is gelegen op het representatieve bedrijventerrein Wieken Vinkenhoef te Amersfoort. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago.
Wie in de pauze of na werktijd even lekker buiten wil zijn, een rondje wil wandelen of een stukje wil fietsen, hoeft alleen maar de Hogeweg over te steken.

Voor het gebied De Wieken-Vinkenhoef is in 2002 een bestemmingsplan vastgesteld dat de bouw en ontwikkeling van een bedrijventerrein en een natuurontwikkelingsgebied mogelijk maakte. De feitelijke bouw van het bedrijventerrein is gestart in 2004 en de eerste oplevering was in 2005; Besseling Vervoert. Op dit moment zijn er op het bedrijventerrein Wieken-Vinkenhoef ca. 90 bedrijven gevestigd.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
200 m tot de bus;
0-1 km tot de A1.
0-1 km tot de A28;
2-3 km tot stadscentrum Amersfoort;
4-5 km tot station Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is ca. 880,7 m² kantoorruimte te huur in het hoofdgebouw, als volgt verdeeld;

Ca. 455,4 m² kantoorruimte op de eerste verdieping;
Ca. 425,3 m² kantoorruimte op de tweede verdieping.

Deelverhuur is mogelijk vanaf 50 m². Vraag naar de mogelijkheden.

HUURPRIJS
De jaarhuurprijs bedraagt € 50,00 per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten zal nader worden bepaald. De afrekening van de servicekosten vindt plaats op basis van jaarlijkse nacalculatie. Als door en vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten komen partijen overeen dat verhuurder zorg draagt voor:
– onderhoud brandmeldinstallatie en inbraakalarm;
– onderhoud hekken en slagboom;
– glasbewassing;
– rioolservice.

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
Het object zal worden opgeleverd inclusief onderstaande voorzieningen.

Kantoorruimte turn-key
– kantine;
– sanitair;
– verlichting;
– vloerbelasting 350 kg/m².

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST

Kantoorruimte en bedrijfsruimte
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 50 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
3 januari 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
881 m²
Kantoorruimte oppervlakte
881 m²
Kantoorruimte units vanaf
50 m²
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand