De Stuwdam 69 A 3815 KM Amersfoort

€ 440.000 Vrij op naam

Omschrijving

UNIEKE HOEKUNIT VAN 210 M² NABIJ KLAVERBLAD HOEVELAKEN.

Gelegen op bedrijventerrein De Wieken, in de directe nabijheid van Klaverblad Hoevelaken, wordt deze unieke hoekunit gebouwd. Met een indrukwekkende omvang biedt deze unit meer ruimte dan de andere units binnen het complex. Deze extra ruimte maakt de unit niet alleen geschikt voor diverse gebruiksmogelijkheden, maar biedt ook een unieke kans voor deelverhuur. Interessant voor de beleggers onder u!

Deze kopunit, die wij hier dus graag in de spotlights zetten, springt eruit binnen het project. Met een royale glasgevulde gevel geniet deze unit van overvloedig daglicht, waardoor de ruimte niet alleen groter aanvoelt, maar ook geschikt wordt voor diverse gebruiksdoeleinden. Deze unit wordt verkocht onder de noemer V.O.N, wat betekent dat u als koper vrijgesteld bent van de overdrachtsbelasting van 10,4%.
Zowel de individuele entreedeuren als de dubbele deuren zijn voorzien van glasvulling, wat zorgt voor een optimale daglichttoetreding door de gehele unit. Deze doordachte ontwerpkeuze vergroot het toepassingsbereik van de ruimte aanzienlijk. Bovendien biedt deze kopunit een extra voordeel dat niet vaak te vinden is in bedrijfspanden: een eigen tuintje. Gelegen aan de hoek van het gebouw, biedt dit kleine stukje groen een oase van rust voor bijvoorbeeld een ontspannende pauze in de buitenlucht of een inspirerende vergadersessie onder de open hemel.
Daarnaast voldoen het bedrijfspand aan de hoogste duurzaamheidsnormen, terwijl deze toch voorzien is van alle moderne gemakken die uw onderneming nodig heeft. Met een eigen entree en ruim voldoende privé parkeergelegenheid op het park zelf, biedt deze locatie niet alleen een inspirerende werkruimte, maar ook een solide investering voor de toekomst.

– Meest centrale en duurzame bedrijventerrein De Wieken Amersfoort.
– Solide traditionele bouw, kalkzandsteen, betonnen vloeren/daken, kruipruimte (groot installatietechnisch voordeel). Geen staalbouw. Vergelijk!
– Hoogwaardige gevelafwerking met o.a. verticale houtlamellen, metselwerk etc.
– Hoogwaardig groenplan, reclameplan, exterieurverlichting, blijvende betrokkenheid van Amersfoortse ontwikkelaar, actieve VvE.
– Prognose start bouw reeds eind Q1 2024

LOCATIE
Voor de ontwikkelaar van dit plan op de stuwdam is het al de vijfde fase. Eerdere fases hebben laten zien dat het hier om hoge kwaliteit gaat. Verderop in deze brochure ziet u een luchtfoto van de eerdere fases aan De Wiekenweg.
Deze fase 5 wordt ook gerealiseerd op bedrijventerrein De Wieken te Amersfoort, strategisch gelegen nabij het verkeersknooppunt Hoevelaken. Het park, met zijn vele hoogwaardige kantoren en bedrijven, is een representatieve plek met een uitstekend imago. Tijdens de middagpauze kunt u genieten van een wandeling in natuurgebied de Schrammer of van de diverse horecaconcepten van het nabijgelegen foodcourt Amersfoort.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
– 20 m tot de bus;
– 0-1 km tot de A1;
– 0-1 km tot de A28;
– 2-3 km tot stadscentrum Amersfoort;
– 4-5 km tot station Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
De unit heeft een begane-grondoppervlak van circa 116,8 m² en heeft een plafondhoogte van 3,45 meter! Daarnaast wordt de unit voorzien van een betonnen verdiepingsvloer van ca. 116,8 m². Hierdoor heeft u een vloeroppervlak van ca. 234 m² én daarnaast een tuin van ca. 13,8 m².

PARKEREN
4 parkeerplaatsen behoren tot deze unit.

KOOPPRIJS
De koopprijs van deze hoekunit is € 440.000,- vrij op naam excl. btw. Verkoop geschiedt uitdrukkelijk onder voorbehoud van gunning verkoper.

Gezien de huidige opkoopbescherming die beleggen in woningen vrijwel onmogelijk maakt, is dit een interessant aanbod voor de (particuliere) belegger! Bij aanschaf van deze bedrijfsunit als Box 3 belegging in privé, informeer bij uw accountant naar de mogelijkheden om de betaalde btw geheel terug te vorderen. Voor ondernemers bestaan er faciliteiten rondom investeringsaftrek; informeer bij uw accountant. Overweeg ook het geheel of gedeeltelijk verhuren van de bedrijfsunit. Het betreft een waardevaste investering met aantrekkelijk rendement, zonder de hoge 10,4% overdrachtsbelasting die van kracht zal worden in 2023 bij een belegging in bestaande woningbouw of de aanschaf van een reeds bestaand bedrijfsgebouw, vanwege V.O.N. levering.

OPLEVERING
De unit wordt casco opgeleverd, inclusief NUTS-aansluitingen tot in de meterkast. Aanpassingen op verzoek zijn mogelijk, maar keuken en wc zijn niet inbegrepen. Door de keuze van kalkzandsteen binnenmuren zien de units er na jaren nog uitstekend uit. Betonnen tussenvloeren en dakplaten in plaats van staalplaat kenmerken de solide bouw. Met hoge isolatiewaarden biedt het de mogelijkheid om kosten efficiënt warmte en stroom te voorzien via bijvoorbeeld een warmtepomp en zonnepanelen.

• Verdiepingsvloer wordt afgewerkt met een 50 mm dikke cementdekvloer.
• Uiterst hoge isolatiewaarden conform bouwbesluit.
• Mogelijkheid tot vloerverwarming en zonnepanelen in overleg met de VvE.
• PIR dakisolatie met PVC dakbedekking, voorbereid op zonnepanelen.
• Ruime parkeergelegenheid.
• Standaard NUTS-aansluitingen tot in de meterkast, inclusief Data.
• Posities voor reclame uitingen zijn ingetekend.
• Toonaangevend ontwerp door Studio voor de Bouwkunst Team 2.

Materialisatie volgens definitieve materiaalstaat Studio voor de Bouwkunst Team 2, Accoya gevelverfraaiing en Hörmann deuren of gelijkwaardig.
** Reclame onder voorbehoud van vergunning en nader uit te werken door VvE.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 440.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
23 februari 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
131 m²
Oppervlakte
247 m²
Bedrijfshal oppervlakte
117 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
116 m²
Terrein oppervlakte
14 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amersfoort C 5312
Oppervlakte
131 m²
Perceel
AMF00-C-5312
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand