Verhuurd

Grote Haag 1 3811 HH Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Deze zelfstandige winkel-, kantoorruimte ligt op een gunstige locatie in de binnenstad van Amersfoort. Het object ligt op de begane grond van de voormalige Openbare Lagere School voor Meisjes. Een uniek object. De ligging is tegenover de parkeergarages Soeverrein en Koestraat, in een verzorgde en prettig aandoende omgeving. De locatie maakt daarnaast deel uit van het aanloopgebied naar het A1- winkelgebied aan de Langestraat, Utrechtsestraat en Arnhemsestraat. Uniek aan dit object is dat het geheel door glas wordt omgeven. Dat zorgt voor een prachtige natuurlijke lichtinval.
De indeling van de kantoorruimte is zodanig dat er naast 1 grote ruimte nog 2 af te sluiten spreekkamers zijn. Ook hier zijn de wanden van glas voorzien.

LOCATIE
Grote Haag 1 ligt aan de rand van het fraaie centrum van Amersfoort.
Een gevarieerd aanbod aan winkels en dienstverleners is gevestigd in de straten rondom. De locatie maakt daarnaast deel uit van het aanloopgebied naar het A1-winkelgebied aan de Langestraat, Utrechtsestraat en Arnhemsestraat.

BEREIKBAARHEID
De locatie is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Door het goed opgezette wegenstelsel in Amersfoort is zowel de rijksweg A1 als de rijksweg A28 met de auto eenvoudig te bereiken. Door goede aansluiting met het verkeersknooppunt “Hoevelaken” bestaan goede verbindingsmogelijkheden met alle delen van het land. Het NS-station “Amersfoort”, waarbij zich tevens het busstation bevindt, is zowel per bus als lopend te bereiken. Per trein en bus zijn goede plaatselijke-, regionale- en landelijke verbindingen met het openbaar vervoer beschikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van het object.

VLOEROPPERVLAK
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van 208,18 m².
Gemeten volgens NEN 2580. Meetrapport is aanwezig.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte zal opgeleverd in de huidige staat, inclusief o.a.
• Systeemplafond incl. verlichtingsarmaturen;
• Pantry;
• Toiletvoorziening;
• Cv-installatie.

HUURPRIJS
€ 150,00 per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en de geldende btw.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten bedragen € 600,– per jaar te vermeerderen met btw.
In het pakket leveringen en diensten is opgenomen:
– glasverzekering
– administratiekosten.

PARKEREN
In de directe omgeving zin diverse parkeergarages aanwezig (waaronder “Soeverein” en “Koestraat”).

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
Opzegging van de huurovereenkomst geschiedt schriftelijk. De opzeggingstermijn bedraagt 12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKEREHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
Kantoorruimte
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Winkelruimte
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
416 m²
Winkelruimte oppervlakte
208 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
200 m²
Kantoorruimte oppervlakte
208 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand