Verhuurd

Grote Haag 7 3811 HH Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Dit bijzondere pand bevindt zich op de begane grond van de voormalige Openbare Lagere School voor Meisjes in het hart van Amersfoort. Met een oppervlakte van 88m² biedt deze zelfstandige winkel- en kantoorruimte talloze mogelijkheden.

Het pand is strategisch gelegen recht tegenover de parkeergarages Soeverein en Koestraat, waardoor uw klanten moeiteloos toegang hebben tot uw winkel of kantoor. De verzorgde en aangename omgeving trekt zowel klanten als medewerkers aan, en het maakt deel uit van het aanloopgebied naar het A1-winkelgebied aan de Langestraat, Utrechtsestraat en Arnhemsestraat. De levendige winkelsfeer van Amersfoort oefent een positieve invloed uit op de aantrekkingskracht van de omliggende kantoorruimten.

De Grote Haag 7 bevindt zich aan de rand van het betoverende historische centrum van Amersfoort. Hier omheen vindt u een gevarieerd aanbod van winkels en dienstverleners, wat zorgt voor een bruisende buurt.

De entree aan de Grote Haag onthult een prachtige architectuur die moderniteit en elegantie verenigt. Een extra troef van deze locatie is de parkeergelegenheid aan de overkant van de straat, in een ruime parkeergarage. Dit vergemakkelijkt parkeren voor medewerkers en klanten, en verzekert directe toegang tot de kantoorruimte. Deze toegankelijkheid is van waarde in een drukke stadsomgeving.

Aan de ene kant belichaamt de Grote Haag de energie en activiteit van het stadsleven, terwijl aan de andere kant de kantoorruimte uitkijkt op het aangrenzende plantsoen. Deze balans biedt een welkome afwisseling tussen werk en ontspanning, en creëert zo de ideale werkomgeving.

BEREIKBAARHEID
De locatie is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Door het goed opgezette wegenstelsel in Amersfoort is zowel de rijksweg A1 als de rijksweg A28 met de auto eenvoudig te bereiken. Door goede aansluiting met het verkeersknooppunt “Hoevelaken” bestaan goede verbindingsmogelijkheden met alle delen van het land. Het NS-station “Amersfoort”, waarbij zich tevens het busstation bevindt, is zowel per bus als lopend te bereiken. Per trein en bus zijn goede plaatselijke-, regionale- en landelijke verbindingen met het openbaar vervoer beschikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van het object.

VLOEROPPERVLAK
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van 88,17 m². Gemeten volgens NEN 2580. Meetrapport is aanwezig.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte zal opgeleverd in de huidige staat, inclusief o.a.
• Systeemplafond incl. verlichtingsarmaturen;
• Pantry;
• Toiletvoorziening;
• Cv-installatie.

HUURPRIJS
€ 150,00 per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en de geldende btw.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten bedragen € 350,– per jaar te vermeerderen met btw.
In het pakket leveringen en diensten is opgenomen:
– glasverzekering
– administratiekosten.

PARKEREN
In de directe omgeving zin diverse parkeergarages aanwezig (waaronder “Soeverein” en “Koestraat”).

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
Opzegging van de huurovereenkomst geschiedt schriftelijk. De opzeggingstermijn bedraagt 12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKEREHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
Kantoorruimte
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Winkelruimte
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
87 m²
Kantoorruimte oppervlakte
87 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
In de directe omgeving zin diverse parkeergarages aanwezig (waaronder “Soeverein” en “Koestraat”).
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand