Uraniumweg 27 3812 RJ Amersfoort

€ 75 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Aan de Heliumweg 10 op bedrijventerrein ‘Isselt’ in Amersfoort wordt gestart met de bouw van een bedrijfsgebouw, voorzien van kantoorruimte en parkeerplaatsen. Voor verhuur is beschikbaar een bedrijfsruimte van ca. 1.637 m² met een kantoorruimte van ca. 240 m² en 33 bijbehorende parkeerplaatsen. Het pand heeft na oplevering een A+++++ energielabel

De bedrijfsruimte is voorzien van drie loadingdocks en één overhead-deur met hellingbaan. De vrije hoogte is 12,2 meter met een vloerbelasting van 5.000 kg/m². Het pand is all electric en wordt verwarmt middels elektrische heaters. Alle installaties draaien stand alone en op een eigen aansluiting.
De bedrijfsruimte is voorzien van ca. 240 m² kantoorruimte op de 1e etage (boven de loadingdocks). Op de begane vloer bevind zich ca. 40 m² kantoorruimte, welke uitbreidbaar is indien gewenst . Het pand is voorzien van gescheiden entrees dus aanpassen naar uw eigen huisstijl is mogelijk.

HUURPRIJS
Bedrijfsruimte: € 75,- per m² per jaar
Kantoorruimte: € 125,- per m² per jaar
Parkeerplaatsen: € 250,- per plaats per jaar

Bedrijventerrein Isselt, met een totale grootte van 189 hectare, heeft een strategische ligging aan de rivier de Eem en ligt nabij de Amersfoortse binnenstad, het centraal station en het moderne Eemplein. Het kent een enorme variëteit aan bedrijven.

Isselt is zowel met eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar. De snelwegen A1 en A28 bevinden zich op enkele minuten rijden en er is een goede busverbinding met het station.

Een gedeelte van het bedrijventerrein, de zogenaamde ‘Kop van Isselt, wordt de komende jaren samen met vier andere gebieden rondom de binnenstad ontwikkeld tot een duurzaam en divers nieuw stadsgebied met volop ruimte voor nieuwe woningen, winkels, werkruimtes en cultuur (ontwikkeling ‘Langs Een en Spoor’). Nu al bieden het nabijgelegen Eemplein en omgeving volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te ontspannen op de pleinen, in het groen of langs het water. Met de ontwikkeling van ‘Langs Eem en Spoor’ wordt het gebied alleen nog maar aantrekkelijker.

*Let op: De bijgevoegde foto’s zijn referentiefoto’s van een soortgelijk pand. Dit referentiepand is eventueel ook te bezichtigen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 75 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
1.877 m²
Bedrijfshal oppervlakte
1.637 m²
Bedrijfshal units vanaf
240 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
240 m²

Energie

Energielabel
A+++++
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand