Kerkweg 18 4321 AC Kerkwerve

Vraagprijs € 950.000 k.k.

Omschrijving

Ontdek een Unieke Mogelijkheid: Voormalige Camping ’t Wekken in Kerkwerve, Zeeland.

Namens de eigenaar presenteren wij een prachtige camping in Kerkwerve, gelegen te midden van het schilderachtige Zeeland.
Deze uitgestrekte camping beslaat circa 1 hectare grond en biedt een scala aan mogelijkheden voor ontwikkeling. Voorheen bekend als Camping ’t Wekken, vormt dit terrein een veelbelovende investering voor ondernemers en investeerders in de recreatieve sector. Conform de aanduiding op de plankaart mogen aanwezig zijn niet permanente standplaatsen van tenminste 100m², maximaal 15 permanente standplaatsen van tenminste 150m² met een stacaravan van maximaal 55m² en een bouwhoogte van 3,5m alsmede maximaal 5 recreatiewoningen.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Gunstig gelegen aan de Kerkweg 18 in Kerkwerve, bevindt deze camping zich strategisch aan de rand van de bebouwde kom, centraal gepositioneerd op het betoverende eiland Schouwen-Duiveland. De locatie biedt moeiteloze toegang tot diverse recreatieve hoogtepunten, waaronder de prachtige stranden, de serene Grevelingen en de dynamische Oosterschelde. Nabijgelegen plaatsen zoals Bouwershaven, Bruinisse, Burgh-Haamstede en Zierikzee verrijken de ervaring voor toeristen en vakantiegangers.

VOORZIENINGEN EN MOGELIJKHEDEN
Met een uitgebreid scala aan voorzieningen en faciliteiten biedt deze camping alles wat nodig is voor een succesvolle exploitatie. Deze camping is klaar om nieuw leven ingeblazen te worden. Met elektra en water reeds aanwezig, enkele speeltoestellen voor de jongere gasten, en zelfs een jeu de boulesbaan voor de actievelingen, is het de perfecte plek voor een onvergetelijk verblijf.
Het bedrijf werd voorheen geëxploiteerd met in totaal zo’n 20 standplaatsen verdeeld over:
· 3 stacaravans in eigendom en thans aanwezig;
· 1 lege stacaravanplaats;
· circa 16 toeristische- en seizoenstandplaatsen, waarvan 2 camperstandplaatsen.

Het bedrijf beschikt over diverse (recreatieve) voorzieningen en voorzieningen ten behoeve van het beheer en onderhoud, welke zijn ondergebracht in diverse opstallen.
De opstallen bestaan onder andere uit:
· de woning
· de schuur
· het sanitaire gebouw met receptie.

ACTUELE SITUATIE EN INVESTERING
Op dit moment zijn er geen lopende overeenkomsten of contracten met gasten. De camping staat leeg en wacht op een nieuwe eigenaar om zijn potentieel te benutten. Met een vraagprijs van € 950.000,= voor de materiële vaste activa, biedt deze camping een uitstekende kans voor investeerders en ondernemers die op zoek zijn naar een bloeiende onderneming in de recreatiesector.
Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

vraagprijs
€ 950.000 kosten koper
Aangeboden sinds
22 mei 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Leisure
Mogelijke functie(s)
Leisure
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
3.475 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Middenschouwen C 568
Oppervlakte
2000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
MDS01-C-568
Perceelnaam
Middenschouwen C 569
Oppervlakte
1475 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
MDS01-C-569
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand